Ελλάδα

Η μπλούζα της Μαρίας Απατζίδη του ΜέΡΑ25 για τα Τέμπη-Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν

Η μαύρη μπλούζα που φορούσε έγραφε «57 νεκροί, 156 Υποκριτές»

Parallaxi
η-μπλούζα-της-μαρίας-απατζίδη-του-μέρα25-986999
Parallaxi

Με ένα μπλουζάκι για τα Τέμπη ήρθε στη Βουλή η βουλευτής του ΜεΡΑ25, Μαρία Απατζίδη και μάλιστα ανέβηκε με αυτό στο βήμα.

Η μαύρη μπλούζα που φορούσε έγραφε «57 νεκροί, 156 Υποκριτές», ενώ στη μέση υπήρχαν ράγες και ένα τρένο εκτροχιασμένο.

Η Μαρία Απατζίδη, μάλιστα, πριν ανέβει στο βήμα άνοιξε το σακάκι της προκειμένου να φανεί ολόκληρο το μήνυμα που έγραφε η μπλούζα της.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης έλαβε τον λόγο αμέσως μετά την ομιλία της Μαρία Απατζίδη και σχολίασε: «Η συνάδελφος εμφανίστηκε στο Βήμα της Ολομέλειας με μπλούζα που γράφει 57 νεκροί, 156 υποκριτές. Εγώ σεβόμενος τον Κανονισμό της Βουλής που δεν επιτρέπει στους προεδρεύοντες να σχολιάζουν ομιλίες βουλευτών, δεν θα το σχολιάσω. Δεσμεύομαι όμως ότι με την πρώτη ευκαιρία η συνάδελφος θα πάρει δημοσίως μια πολύ σκληρή απάντηση από εμένα».

ΝΔ: «Πράξη εκφασισμού η εμφάνιση της Μαρίας Απατζίδη στη Βουλή»

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της ΝΔ για την κίνηση της βουλευτή του ΜέΡΑ25 Μαρίας Απατζίδη να εμφανιστεί στο βήμα της Βουλής διαμαρτυρόμενη για τα Τέμπη φορώντας ένα μπλουζάκι που έγραφε: «57 νεκροί, 156 υποκριτές».

«Τη στιγμή που οι πολίτες ζητούν από όλους σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια, κάποιοι συνεχίζουν να εργαλειοποιούν το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών για μικροπολιτικές σκοπιμότητες», τονίζει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα