Ηλεκτρικό ρεύμα «φάντασμα» ταλαιπωρεί πολυκατοικία στη Σχολή Τυφλών

Επί 26 ώρες 22 διαμερίσματα χωρίς ηλεκτροδότηση - Ανεξήγητες και συνεχείς οι διακοπές ρεύματος

Parallaxi
ηλεκτρικό-ρεύμα-φάντασμα-ταλαιπωρ-466742
Parallaxi

Τις τελευταίες 26 ώρες, μία πολυκατοικία στην περιοχή της Σχολής Τυφλών της Θεσσαλονίκης, ταλαιπωρείται ασταμάτητα με συνεχείς διακοπές ρεύματος χωρίς να υπάρχει καμία εξήγηση ή ανταπόκριση από τους υπεύθυνους του παρόχου ή της ΔΕΔΔΗΕ.

Η πολυκατοικία βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη 18 και περιλαμβάνει 22 διαμερίσματα. Οι κάτοικοι έχουν ειδοποιήσει δεκάδες φορές, μέσω τηλεφωνικών κέντρων, τις υπηρεσίες βλαβών αλλά δυστυχώς κανείς δεν τους δίνει κάποια εξήγηση για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Όπως καταγγέλλει, ο κάτοικος της πολυκατοικίας Ι. Π., στην Parallaxi, «το ρεύμα έρχεται και φεύγει συνεχώς. Χθες το βράδυ ήρθε για λίγο και μετά ξανά διακοπή. Υπήρχε και μία προγραμματισμένη διακοπή το μεσημέρι στην περιοχή αλλά εδώ σε μας η διακοπή είναι συνεχής. Η κατάσταση είναι τραγική διότι δεν λειτουργούν τα ψυγεία, η θέρμανση τα τηλέφωνα οι υπολογιστές και όλες οι ηλεκτρικές συσκευές. Υπάρχουν άνθρωπο ηλικιωμένοι, υπάρχουν μικρά παιδιά».

Σημειώνει δε, πως από τις υπηρεσίες βλαβών της ΔΕΔΔΗΕ, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για την κατάσταση, την ώρα μάλιστα που οι γύρω πολυκατοικίες έχουν ρεύμα. «Κάποιος πρέπει να ενδιαφερθεί» τονίζει αγανακτισμένος.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα