Ελλάδα

Ηλιόπουλος για Τσαπανίδου: “Θα κάνει τη διαφορά στη δύσκολη περίοδο μπροστά μας”

Η ανάρτηση του Νάσο Ηλιόπουλου για Τσαπανίδου αλλά και για Τσίπρα - Όσα έγραψε

Parallaxi
ηλιόπουλος-για-τσαπανίδου-θα-κάνει-652134
Parallaxi

Αλλαγή σκυτάλης στην εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στα μέσα ενημέρωσης, καθώς η Πόπη Τσαπανίδου διαδέχθηκε τον Νάσο Ηλιόπουλο, έπειτα από απόφαση του Αλέξη Τσίπρα.

Με ανάρτηση στο Facebook, ο Νάσος Ηλιόπουλος εύχεται καλή επιτυχία στην Πόπη Τσαπανίδου, που τον διαδέχτηκε στη θέση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, εκφράζει ένα «μεγάλο ευχαριστώ» στον Αλέξη Τσίπρα για την εμπιστοσύνη που του έχει δείξει.

Σε μήνυμά του στο Facebook, ο κ. Ηλιόπουλος ανέφερε:

«Ένας κύκλος έκλεισε. Νιώθω χαρούμενος γιατί προσπάθησα να υπηρετήσω το συλλογικό μας σχέδιο με τον σεβασμό και την ευθύνη που έχει να εκπροσωπείς τον πολιτικό σου χώρο.

Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Πόπη Τσαπανίδου. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει να κάνει τη διαφορά στη δύσκολη και απαιτητική περίοδο που έχουμε μπροστά μας.

Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα για την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει.

Χρωστάω επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Στέργιο Καλπάκη και στην Τάνια Καραγιάννη για την πολύτιμη βοήθεια και τη συνεργασία που είχαμε από την πρώτη μέρα. Χωρίς τη δική τους βοήθεια αλλά και χωρίς το σύνολο της ομάδας του γραφείου τύπου όλα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα. Είμαι σίγουρος ότι την ίδια πολύτιμη βοήθεια θα συνεχίσουν να παρέχουν μέχρι τις εκλογές και τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Όλες και όλοι ποτέ δε θα ξεχάσουμε τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη. Την τύχη που είχαμε να συνεργαστούμε μαζί του. Του χρωστάμε για όσα μας έμαθε, πρώτα από όλα με το προσωπικό του παράδειγμα.

Στο χέρι μας είναι το 2023 να είναι μια χρονιά αλλαγών, μια χρονιά δικαιοσύνης. Καλούς αγώνες!

Δείτε την ανάρτηση:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα