Ελλάδα

Ήπειρος: Ένας τόπος για όλες τις εποχές

Οι κρυμμένοι θησαυροί που περιμένουν να τους ανακαλύψεις - Η παρουσία της Περιφέρειας Ηπείρου στη Philoxenia 2021.

Parallaxi
ήπειρος-ένας-τόπος-για-όλες-τις-εποχές-843606
Parallaxi

Με το δικό της περίπτερο συμμετείχε η Περιφέρεια Ηπείρου στη Διεθνή Έκθεση Philoxenia 2021, που διοργανώθηκε 12-14 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. 

Οι υπεύθυνοι υποδέχτηκαν επαγγελματίες και κοινό, φιλοξενώντας εκθέτες και επισκέπτες της ελληνικής και διεθνούς τουριστικής αγοράς, ενώ αποτέλεσε σημείο συνάντησης παραγόντων του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Το πρωί της Κυριακής ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης παρουσίασε στο Αγαν Γκατέ τον υπέροχο προορισμό και τις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης του, με πρωοβουλίες όπως το περίφημο EpirusTrail ένα μονοπάτι 400 χιλιομέτρων που αναδυκνείει τον πλούτο της περιοχής.

Οι φιλοξενούμενοι, στο περίπτερο της περιφέρειας Ηπείρου, εκθέτες είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με το ευρύ κοινό της έκθεσης, με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών και προωθώντας τον προορισμό και τις επιχειρήσεις τους.

Η Ήπειρος προσπαθεί να γίνει τουριστικός προορισμός όλες τις εποχές του χρόνου – κάτι το οποίο έχει συμβεί καθώς πέρα από τα απίστευτα χειμερινά τοπία που μπορεί να επισκεφθεί κανείς, το μέρος έχει αναδειχθεί και στον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό.

H PHILOXENIA πραγματοποιήθηκε με απόλυτο σεβασμό και τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, εξασφαλίζοντας την μέγιστη δυνατή ασφάλεια για εκθέτες και επισκέπτες.

Δείτε εικόνες από τα υπέροχα τουριστικά σημεία της Ηπείρου:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα