Ελλάδα

Ηράκλειο: Φοιτήτρια είδε φωτογραφίες της σε άγνωστα προφίλ στα social media

Τι κατήγγειλε η 21χρονη.

Parallaxi
ηράκλειο-φοιτήτρια-είδε-φωτογραφίες-474971
Parallaxi

Δεν πίστευε στα μάτια μία φοιτήτρια 21 ετών όταν είδε φωτογραφίες της στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα σε δύο διαφορετικά προφίλ που παραπέμπουν σε πορνογραφία, σε σελίδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Η υπόθεση απασχολεί από χθες τις διωκτικές αρχές του Ηρακλείου, όπου η κοπέλα ζει και σπουδάζει.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από την ίδια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα συκοφαντικής δυσφήμισης. Άγνωστος φέρεται να πήρε εν αγνοία της δύο φωτογραφίες της, που η ίδια είχε δημοσιεύσει στο προφίλ της στο Instagram και στη συνέχεια να τις χρησιμοποίησε για την δημιουργία δύο ψεύτικων προφίλ με το όνομά της, τα οποία παραπέμπουν σε πορνογραφία, σε δύο διαφορετικές πλατφόρμες social media.

Την προανάκριση διενεργεί το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου. Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία η οποία θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος θα αποφασίσει για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης και την πιθανή εμπλοκή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Πηγή: ertnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα