Ισχυρότατη έκρηξη την νύχτα σε κτίριο στον Πειραιά

Λίγο πριν από την έκρηξη, αυτοκίνητο σταμάτησε στο σημείο και άτομο άφησε στη σημείο κάποιο αντικείμενο

Parallaxi
ισχυρότατη-έκρηξη-την-νύχτα-σε-κτίριο-279444
Parallaxi

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από κτίριο στην οδό Φιλελλήνων, στον Πειραιά, όπου στεγάζονται γραφεία διαφόρων εταιριών και κυρίως δικηγορικών. Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο κτίριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στις 2:00, πέρασε ένα αυτοκίνητο από την οδό Φιλελλήνων 10 και μόλις έφτασε στο ύψος του συγκεκριμένου κτιρίου, άγνωστος που επέβαινε στο ΙΧ πέταξε εκρηκτικό μηχανισμό.

Στο σημείο έσπευσαν, μεταξύ άλλων, άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, λίγο πριν από την έκρηξη, αυτοκίνητο σταμάτησε στο σημείο και άτομο άφησε στη σημείο κάποιο αντικείμενο. Στη συνέχεια το ΙΧ αυτοκίνητο, απομακρύνθηκε με μεγάλη ταχύτητα.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στο κτίριο όπου στεγάζονται η ΔΟΥ Πειραιά και γραφεία, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα. O θόρυβος από την έκρηξη ακούστηκε σε πολλές συνοικίες μέχρι τα Καμίνια.

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή ενώ ζημιές έχουν υποστεί παρακείμενα αυτοκίνητα, ένα υποκατάστημα τραπέζας, γειτονικά κτήρια γραφείων και οικίες.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα