Αθλητισμός

Ισοπαλία 1-1. Μεγάλος ΠΑΟΚ απέναντι στην Μπενφίκα

Μια σπουδαία βραδιά για την ομάδα της πόλης.

Parallaxi
ισοπαλία-1-1-μεγάλος-παοκ-απέναντι-στην-352188
Parallaxi

Ολοκληρώθηκε το κρίσιμο ματς με την Μπενφίκα, τον τελευταίο αντίπαλο του ΠΑΟΚ για την παρθενική του πρόκριση στους ομίλους του Champions League

Ακολουθεί η  τη ρεβάνς στην Τούμπα την επόμενη Τετάρτη (29/08, 22:00).

«Χρυσό» 1-1 στη Λισαβόνα απέναντι στην Μπενφίκα απέσπασε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς των play off του Champions League. Οι Πορτογάλοι προηγήθηκαν με το πέναλτι του Πίζι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του α΄ μέρους, αλλά οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν στο 76΄ με τον Ουάρντα. Ο δρόμος ως εδώ: Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φτάσει στα πλέι οφ του Champions League αποκλείοντας τη Βασιλεία με δύο νίκες (2-1 στην Τούμπα, 0-3 εκτός) και την ισχυρή Σπαρτάκ Μόσχας με την ανατροπή μέσα στην Τούμπα (3-2)η οποία συνοδεύτηκε από το εκτός έδρας 0-0. Στον αγώνα κόπηκαν 44.084 εισιτήρια.

Στην Θεσσαλονίκη ξεκίνησαν ήδη πανηγυρισμοί με κορναρίσματα στους δρόμους.

Τα γκολ

76′

Εκτέλεση φάουλ του Πέλκα από τα δεξιά, κεφαλιά του Μάτος από το ύψος της μικρής περιοχής η μπάλα στο δοκάρι, ο Ουάρντα πήρε το ριμπάουντ και με αριστερό σουτ έκανε το 1-1!

45΄: Κερδίζει πέναλτι η Μπενφίκα. Σέντρα του Γκριμάλδο από τα αριστερά και ο Μαουρίσιο ανατρέπει τον Φερνάντες με τον διαιτητή Μίλοραντ Μάζιτς να δείχνει αμέσως το σημείο του πεναλτι που  εκτελεί εύστοχα ο Πίτσι στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Πασχαλάκη.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα