Διεθνή

Ιταλία: Πέθανε η Κάρλα στην οποία ο σύζυγός της έκανε καντάδα έξω από το νοσοκομείο

Tο ζευγάρι ήταν παντρεμένο επί 47 ολόκληρα χρόνια 

Parallaxi
ιταλία-πέθανε-η-κάρλα-στην-οποία-ο-σύζυ-690509
Parallaxi
Εικόνα Facebook

Τα μέτρα προστασίας για τη διασπορά του κορονοϊού επιβάλλουν πολλές φορές να μην μπορεί να δει κάποιος τα αγαπημένα του πρόσωπα για πολλές ημέρες, να μην έχει επαφή μαζί τους, να μην μπορεί να τους πάρει αγκαλιά ή να τους κρατήσει το χέρι. Πριν από περίπου έναν μήνα είχε συγκινήσει όλον τον κόσμο η ιστορία ενός 81χρονου που έπαιζε ακορντεόν, έξω από το παράθυρο του νοσοκομείου που νοσηλευόταν η σύζυγός του στην Ιταλία. Δυστυχώς, όμως τα νέα είναι άσχημα, καθώς η 74χρονη Κάρλα, απεβίωσε.

Ο Στέφανο Μποτζίνι, που δεν μπορούσε να επισκεφθεί την σύζυγό του, Κάρλα στο νοσοκομείο, λόγω περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό, συγκίνησε τους πάντες με ένα βίντεο που τον έδειχνε να παίζει ακορντεόν και να της τραγουδά έξω από το παράθυρο του νοσοκομείου στο Καστέλ Σαν Τζιοβάνι, μια πόλη στην επαρχία Πιατσιέντσα της Ιταλίας. Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι ήταν παντρεμένο επί 47 ολόκληρα χρόνια.

Η 74χρονη Κάρλα, πέρασε 10 ημέρες στο νοσοκομείο καθώς υποβλήθηκε σε εξετάσεις για καρκίνο και πήρε εξιτήριο μια μέρα μετά την ρομαντική κίνηση του άνδρα της. Το νοσοκομείο δεν είχε ασθενείς με κορονοϊό, αλλά οι επισκέπτες δεν επιτρέπονταν για να μην μεταφέρουν τον ιό.

https://www.facebook.com/valerio.marangon.9/posts/2832340497043906

Πηγή: ethnos.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα