Top

Η Ιταλία ζει το απόλυτο δράμα: Η φωτογραφία της La Repubblica που συγκλονίζει

Ανατριχιάζει η ιστορία πίσω από την φωτογραφία που δημοσίευσε χθες η ιταλική εφημερίδα.

Parallaxi
η-ιταλία-ζει-το-απόλυτο-δράμα-η-φωτογρα-568840
Parallaxi
Εικόνα Στιγμιότυπο Βίντεο Youtube (παρακάτω)

Ανατριχιάζει η ιστορία πίσω από την φωτογραφία με το κομβόι στρατιωτικών οχημάτων, που δημοσίευσε χθες η ιταλική εφημερίδα La Repubblica. 

Η ιταλική εφημερίδα ανήρτησε φωτογραφία στο facebook που δείχνει στρατιωτικά οχήματα να διασχίζουν την πόλη του Μπέργκαμο να μεταφέρουν φέρετρα θυμάτων του κοροναϊού.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση, εξαιτίας σοβαρού προβλήματος πλέον στο νεκροταφείο της πόλης και τους μαζικούς θανάτους δεν μπορούσε να διαχειριστεί τον αριθμό των θανόντων και αναγκαστικά έπρεπε να μεταφερθούν οι σωροί σε άλλες περιοχές της Ιταλίας για να αποτεφρωθούν.

Βίντεο από το στρατιωτικό κομβόι με τους 60 νεκρούς στο Μπέργκαμο αναρτήθηκε και στο youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=08WgzU60tCI&feature=emb_title

Να σημειωθεί πως η Ιταλία πληρώνει το βαρύτερο τίμημα στη Γηραιά Ήπειρο, καθώς οι νεκροί στη χερσόνησο πλησιάζουν με ταχύ ρυθμό τους 3.000, την ώρα που η «κορύφωση» της πανδημίας δεν μοιάζει καν να έχει έρθει ακόμη.

Μία εβδομάδα αφότου τέθηκε σε εφαρμογή η εθνική καραντίνα, η χερσόνησος ανακοίνωσε χθες πως κατέγραψε 475 θανάτους μέσα σε 24 ώρες — τον χειρότερο απολογισμό σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου αφότου εμφανίστηκε για πρώτη φορά ο κορονοϊός, τον Δεκέμβριο, που ξεπέρασε ακόμα και εκείνους στην κορύφωση της επιδημίας στην κινεζική επαρχία Χουμπέι, το αρχικό επίκεντρο της ασθένειας COVID-19.

Με αυτόν τον ρυθμό (2.978 νεκροί) η Ιταλία κινδυνεύει να ξεπεράσει σήμερα Πέμπτη τον πιο βαρύ απολογισμό στον πλανήτη, αυτόν της Κίνας (3.245 νεκροί), να γίνει το κράτος με τα περισσότερα θύματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ευρώπη περιχαρακώνεται: Θρηνεί πλέον περισσότερους νεκρούς από την Ασία

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα