Ιταλίδα performer διασκευάζει ελληνική συμμετοχή της Eurovision

Ποια απ' τις αγαπημένες και πιο ανατρεπτικές συμμετοχές της χώρας μας τραγουδάει στα ελληνικά η φετινή εκπρόσωπος του Σαν Μαρίνο;

Parallaxi
ιταλίδα-performer-διασκευάζει-ελληνική-συμμε-717964
Parallaxi

Λέξεις: Γιάννης Κυφωνίδης

Η Ιταλίδα performer Senhit, με καταγωγή από την Ερυθραία, που θα εκπροσωπήσει το κρατίδιο του San Marino στη Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, είναι η πρώτη μη Ελληνίδα ερμηνεύτρια που διασκευάζει Ελληνική συμμετοχή στη  Eurovision και μάλιστα τραγουδώντας στα Ελληνικά.

Τι διασκεύασε; Τη συμμετοχή του 2013 των Koza Mostra & Στάθη Παχίδη σε ερμηνεία των Koza Mostra &  Αγάθωνα Alcohol is free που είχαν κατακτήσει την 6η θέση στην τελική κατάταξη.

Η διασκευή, το γύρισμα, αλλά και η κυκλοφορία του video clip μέσω YouTube  είναι μέρος του καλλιτεχνικού της project #FreakyTripToRotterdam που θα ολοκληρωθεί με τη συμμετοχή της στο φετινό διαγωνισμό τον ερχόμενο Μάιο.

Τη σκηνοθετική επιμέλεια όχι μόνο του συγκεκριμένου video clip αλλά και όλου του project υπογράφει ο γνωστός Ιταλός, από τις συνεργασίες του με τη Madonna, σκηνοθέτης, χορογράφος και χορευτής Luca Tomassini. Την ενδυματολογική επιμέλεια μέρος της οποίας παραπέμπει στους  Όρνιθες του Αριστοφάνη έχει η Flavia Tomassi, ενώ τις φωτογραφίες υπογράφει η Chiara Stampamacchia.

Senhit YouTube Channel: https://youtube.com/c/Senhitofficial

Instagram: https://instagram.com/senhitofficial?igshid=r5hyqd7urd67

Fb: https://m.facebook.com/senhitofficial/

Website: https://www.senhit.com/

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα