Top

Κ. Ζέρβας για δηλώσεις Μπουτάρη: Δεν είναι εποχή για μίση

Όσα είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης για τις δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη.

Parallaxi
κ-ζέρβας-για-δηλώσεις-μπουτάρη-δεν-είν-518137
Parallaxi
Εικόνα αρχείου

«Δεν είναι εποχή για μίση», είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, σχετικά με τις δηλώσεις του πρώην δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, που σε συνέντευξή του είπε ότι ο Κωνσταντίνος Ζέρβας τον μισεί.

«Είναι εποχές δύσκολες, είναι εποχές που πρέπει όλοι να κοιτάμε μπροστά. Δεν είναι εποχή για μισή, δεν είναι εποχή για πάθη», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Σημειώνεται ότι ο ίδιος δέχτηκε σχετική ερώτηση σε εκδήλωση σήμερα για την ανάρτηση του πανό για την Γενοκτονία των Ποντίων.

«Ο Ποντιακός Ελληνισμός είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι ένα πολύτιμο κομμάτι και αυτό ακριβώς υποδηλώνει η συμβολική ενέργεια μας σήμερα. Η Θεσσαλονίκη που υποδέχθηκε ως προσφυγομάνα χιλιάδες πρόσφυγες δεν ξεχνά και θα πρωταγωνιστήσει ώστε η μέρα αυτή η πράξη αυτή να χαρακτηριστεί ως γενοκτονία», είπε σχετικά ο δήμαρχος.

«Θα θυμόμαστε δεν θα ξεχνάμε και ο χαμός των ανθρώπων να μην ξεχαστεί και να στηριχθεί από όλους μας ως μια μέρα μνήμης τιμής και δόξας», σημείωσε.

To πανό τοποθετήθηκε στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης μετά από πρωτοβουλία του δήμου Θεσσαλονίκης και προσφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη.

Διαβάστε σχετικά: Η πρώτη μεγάλη συνέντευξη του Γιάννη Μπουτάρη μετά τις δημοτικές εκλογές

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα