Καλλιθέα: Μαφιόζικη εκτέλεση αποφυλακισμένου

Το θύμα γνωστός στις αρχές για συμβόλαια θανάτου που αναλάμβανε και για εξεγέρσεις φυλακών που πρωταγωνιστούσε την περασμένη δεκαετία.

Parallaxi
καλλιθέα-μαφιόζικη-εκτέλεση-αποφυλα-509331
Parallaxi
αστυνομία περιπολικό βράδυ δρόμος - εικόνα ΕΛ.ΑΣ. FACEBOOK PAGE
ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μαφιόζικη εκτέλεση εκτυλίχθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου στην Καλλιθέα και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Θησέως και Κανακίδη, έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της περιοχής.

Δολοφονήθηκε με τρεις σφαίρες ένας 60χρονος αποφυλακισμένος, γνωστός και ως «Απάτσι» στον κόσμο της παρανομίας, ο οποίος αναλάμβανε συμβόλαια θανάτου και είχε πρωταγωνιστήσει σε εξεγέρσεις φυλακών την περασμένη δεκαετία.

Λίγο μετά τις 04:00, άγνωστοι εκτέλεσαν με πυροβόλο τον «Απάτσι», πετυχαίνοντάς τον με τρεις σφαίρες, όπως διαπίστωσε το ΕΚΑΒ που μετέβη στην περιοχή μετά από κλήσεις πολιτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία ήταν η φονική βολίδα που τον χτύπησε στο λαιμό.

Η οδός Κανακίδη που έγινε η άγρια δολοφονία παραμένει αποκλεισμένη από την αστυνομία ώστε η Σήμανση να ολοκληρώσει την ανεύρεση στοιχείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος την ώρα της εκτέλεσης ήταν πεζός και εικάζεται ότι επιχειρούσε να μπει σε κτήριο επιχείρησης επί της οδού Κανακίδη.

Πεζός φαίνεται πως ήταν και ο δράστης, ο οποίος είναι ακόμη άγνωστο πώς διέφυγε, με ή χωρίς τη βοήθεια συνεργού του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ / vradini.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα