Ελλάδα

Καραμανλής για τραγωδία στα Τέμπη: «Τίποτα κάτω από το χαλί»

«Οι σκέψεις όλων βρίσκονται στα θύματα και στις οικογένειές τους. θα κάνουμε τα πάντα για διερευνήσουμε τα αίτια του τραγικού συμβάντος»

Parallaxi
καραμανλής-για-τραγωδία-στα-τέμπη-τί-979198
Parallaxi

Στον τόπο της τραγωδίας στα Τέμπη, με τους 38 (για την ώρα) νεκρούς και τους 66 τραυματίες, έπειτα από τη σύγκρουση αμαξοστοιχιών, βρέθηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής.

Σε δηλώσεις του, τόνισε:

«Σήμερα είναι μια πραγματικά θλιβερή ημέρα. Και σήμερα όσοι έχουμε βρεθεί εδώ εκφράζουμε την οδύνη και τη θλίψη διότι οι σκηνές που βλέπουμε είναι πραγματικά συγκλονιστικές.

Αυτή τη στιγμή οι σκέψεις όλων βρίσκονται στα θύματα και στις οικογένειές τους. Γνωρίζετε και καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης. Ακόμα δεν γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των θυμάτων.

Εγώ όμως θέλω και είμαι υποχρεωμένος να πω ένα πράγμα: Ότι θα διερευνήσουμε με απόλυτη σοβαρότητα, με απόλυτη διαφάνεια, τα αίτια του τραγικού αυτού συμβάντος.

Ότι πούμε τώρα θα είναι πρώιμο και στην ουσία θα σας έλεγα ότι βεβηλώνουμε τους ανθρώπους που χάθηκαν. Επομένως θα ήθελα όλοι να δείξουμε ψυχραιμία και να μείνουμε σε αυτό που σας είπα, ότι θα κάνουμε τα πάντα να διερευνήσουμε τα αίτια και να μην αφήσουμε τίποτα κάτω από το χαλί».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα