Επικαιρότητα

Καραμανλής: «Γιατί να χρεωθώ τα λάθη των προηγούμενων- Να με κρίνει ο λαός»

Τι λέει ο πρώην υπουργός Μεταφορών για τις επικρίσεις που δέχεται για την εκ νέου υποψηφιότητά του με τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια.

Parallaxi
καραμανλής-γιατί-να-χρεωθώ-τα-λάθη-τω-770163
Parallaxi

Όσα είπε με τον πρώην υπουργό Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, για τις πιέσεις που δέχεται να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές, μεταδίδει ο Γιώργος Παπαχρήστος στα Νέα.

Στη συγκεκριμένη συνομιλία, ο Κώστας Καραμανλής φέρεται να είπε πως «δέχεται πιέσεις αλλά όχι από το Μέγαρο Μαξίμου για να αποχωρήσει από τα ψηφοδέλτια». Ο ίδιος φέρεται να μην αντιλαμβάνεται γιατί πρέπει να το κάνει, από τη στιγμή που όπως ισχυρίζεται «δέκα ώρες μετά το δυστύχημα ανέλαβε την πολιτική ευθύνη και παραιτήθηκε από τη θέση του υπουργού».

«Γιατί δεν αφήνεται από μόνος του ο λαός να αποφασίσει για την τύχη του, να με κρίνει ο λαός αν πρέπει να αποχωρήσω και από την πολιτική. Αν θεωρεί ότι έχω και την ουσιαστική ευθύνη για ό,τι συνέβη, να με στείλει σπίτι μου. Ο λαός, όχι τα πρωτοσέλιδα και ο ΣΥΡΙΖΑ», φέρεται να είπε ακόμη.

«Έκανα ό,τι μπορούσα για να ανατάξω τους σιδηροδρόμους που ήταν σε απόλυτη διάλυση όταν τους παρέλαβα. Γιατί θα χρεωθώ εγώ τα εγκληματικά λάθη των προηγούμενων;», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τέλος, προκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ αν «πιστεύει ότι είναι αποκλειστικά δική μου ευθύνη για ό,τι συνέβη, ας βάλει 30 βουλευτές του να συστήσουν εξεταστική επιτροπή. Εκεί θα τα πούμε όλα».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα