Top

Καστρίτση για περιστατικά κακοποίησης: «Κάποιοι θέλουν να σιωπήσουμε»

Δέχομαι πίεση από κόσμο ο οποίος έχει απογοητευτεί με αυτές τις εξελίξεις γιατί θεωρούν ότι πλήττουμε το άθλημα.»

Parallaxi
καστρίτση-για-περιστατικά-κακοποίησ-744607
Parallaxi

Η αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής Δήμητρα Καστρίτση μιλώντας στον ΑΝΤ1, αποκάλυψε ότι δέχεται πιέσεις προκειμένου να μην δώσει συνέχεια στις αποκαλύψεις για τα περιστατικά κακοποίησης στον χώρο της ενόργανης γυμναστικής.

Να σημειωθεί ότι 22 αθλητές και αθλήτριες της ενόργανης γυμναστής, με επιστολή τους προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κατήγγειλαν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες προπονητικές μεθόδους στα όρια του βασανισμού με κλωτσιές, σφαλιάρες, τράβηγμα από τα μαλλιά, εκτόξευση αντικειμένων πάνω τους, ενώ η προπόνηση περιελάμβανε ακόμα και το τράβηγμα των γεννητικών οργάνων ώστε να εκτελούν «σωστά» μια άσκηση.

«Θα ήθελα να σας πω ότι (…) δέχομαι πάρα πολύ μεγάλη πίεση. Με προβληματίζει το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να κρύψουμε όλη αυτή την κατάσταση κάτω από το χαλί» ξεκίνησε λέγοντας η κ. Καστρίτση και συνέχισε:

«Δέχομαι πίεση από κόσμο ο οποίος έχει απογοητευτεί με αυτές τις εξελίξεις γιατί θεωρούν ότι πλήττουμε το άθλημα. Εμείς σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να πάθει ζημιά το άθλημα, αλλά πρέπει να μάθει ο κόσμος τι έχουμε τραβήξει», είπε η Δήμητρα Καστρίτση, μιλώντας στον ΑΝΤ1, αναφερόμενη στην επιστολή που έστειλε μαζί με άλλους 21 αθλητές της ενόργανης γυμναστικής, προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Εισαγγελική έρευνα για καταγγελίες κακοποίησης στην ενόργανη

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα