Ελλάδα

Καταγγέλλουν την Κωνσταντοπούλου, για ανελευθερία και διαγραφές στην «Πλεύση Ελευθερίας»

Κατηγορούν τη Ζωή ότι κόβει υποψήφιους από τις λίστες και βάζει «φυτευτούς» σε εκλόγιμες θέσεις

Parallaxi
καταγγέλλουν-την-κωνσταντοπούλου-γι-1017942
Parallaxi

Αλλαγή… ρότας αποφάσισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για την Πλεύση Ελευθερίας μετά και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν το κόμμα της να βρίσκεται εντός της Βουλής και μάλιστα με ασφαλές ποσοστό, αρκετά πάνω από το όριο του 3%.

Η πρόεδρος του κόμματος αποφάσισε, όπως ο εκλογικός νόμος της δίνει το δικαίωμα – αλλά σπάνια γίνεται πράξη, να αλλάξει τις λίστες των υποψηφίων στις εκλογικές περιφέρειες που αναμένεται να της δώσουν έδρες και να βάλει στις πρώτες θέσεις ανθρώπους του δικού της περιβάλλοντος.

Η είδηση της αλλαγής των λιστών στα ψηφοδέλτια της Πλεύσης Ελευθερίας ακούστηκε χθες για πρώτη φορά στα πολιτικά «πηγαδάκια», όμως σήμερα έγιναν οι πρώτες δημόσιες καταγγελίες από δύο υποψήφιες, οι οποίες αναδείχθηκαν πρώτες σε ψήφους σε Β’ Πειραιά και Νότιο Τομέα Αθηνών.

Ο λόγος για τη Μαργαρίτα Καζάκου και την Όλγα Δάλλα, οι οποίες έκαναν γνωστό ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου έβαλε το χέρι της κι άλλαξε τις λίστες στις εκλογικές περιφέρειες της Β’ Πειραιά και του Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών, με τη δεύτερη μάλιστα να κάνει γνωστή την αποχώρησή της από το κόμμα, το οποίο χαρακτηρίζει ως «έκτρωμα».

«ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ… και όχι αυτοί που φυτεύτηκαν με απόφαση της Αρχηγού Ζωής Ζωή Κωνσταντοπούλου και που θα δείτε στο ψηφοδέλτιο της Κυριακής 25/6/2023 της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ…!!!», έγραψε στο προφίλ της, στο facebook – κάνοντας mention τη Ζωή Κωνσταντοπούλου – η Μαργαρίτα Καζάκου, η οποία ήρθε πρώτη σε ψήφους για την Πλεύση Ελευθερίας στη Β’ Πειραιά.

Από την πλευρά της η Όλγα Δάλλα, η οποία συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους του κόμματος στην εκλογική περιφέρεια Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών, χρησιμοποίησε σαφώς βαρύτερες εκφράσεις, για την αλλαγή στη λίστα των υποψηφίων, κάνοντας λόγο για «προδοσία» και «ψέματα».

Η Όλγα Δάλλα έκανε γνωστό ότι αποχωρεί από «το έκτρωμα που έχει το θράσος να αυτοαποκαλείται κίνημα» και ζητά συγγνώμη από τους ψηφοφόρους της.

«Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις… ήρθε η προδοσία.

Πριν μπει στη Βουλή, άρχισε τις εκκαθαρίσεις.

Τέλος λοιπόν στην πολιτική μου «καριέρα»!

Ήθος, Αξιοκρατία Δικαιοσύνη Δημοκρατία/Η φωνή των πολιτών στη Βουλή/Λαϊκή Κυριαρχία τονίζονται στη Διακήρυξη της Πλεύση Ελευθερίας.

Και ήταν όλα ΨΕΜΑΤΑ …

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου – Zoe Konstantopoulou αποφάσισε και διέταξε να πεταχτεί η ψήφος σας στα σκουπίδια προκειμένου να διορίσει τους ημέτερους.

Παίρνω λοιπόν την ευθύνη που μου αναλογεί

Αποχωρώ από αυτό το έκτρωμα που έχει το θράσος να αυτοαποκαλείται κίνημα

Ζητώ συγνώμη από όλους τους συμπολίτες μου που με στήριξαν.

Δεν μπόρεσα να ανταπεξέλθω στη φαυλότητα…

Κοινοποιήστε ελεύθερα», έγραψε στο προφίλ της στο facebook.

Όλγα Δάλλα

Ετοιμάζουν συνέντευξη Τύπου όλοι οι «κομμένοι»

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες, αλλαγή στις λίστες των ψηφοδελτίων έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και σε αρκετές ακόμα εκλογικές περιφέρειες. Το iEidiseis.gr έχει όλα τα ονόματα των «κομμένων» υποψήφιων βουλευτών της Πλεύσης Ελευθερίας, των οποίων τη θέση του θα πάρουν άλλοι υποψήφιοι, ωστόσο δεν τα δημοσιεύει, σεβόμενο την επιθυμία τους. Οι «κομμένοι» υποψήφιοι βρίσκονται, μάλιστα, μεταξύ τους σε επικοινωνία για τη διενέργεια συνέντευξης Τύπου (από την προσεχή Δευτέρα), όπου θα εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για την αλλαγή στις λίστες των ψηφοδελτίων στα οποία συμμετέχουν.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα