Featured

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Πυροβολισμοί κυνηγού σε οικογένεια που έκανε βόλτα στη Θερμη

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη σε ένα από τα δημοφιλέστερα σημεία για περπάτημα της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Parallaxi
καταγγελια-πυροβολισμοί-κυνηγού-σε-ο-720580
Parallaxi

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη χθες κοντά στο Φράγμα της Θέρμης. Σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία που έχει στα χέρια της η parallaxi μια οικογένεια είχε βγει να περπατήσει από το Φράγμα προς το μονοπάτι που οδηγεί στα Πλατανάκια.

Την ίδια στιγμή και ενώ η περιοχή είχε δεκάδες περιπατητές κυνηγός που είχε πάει για κυνήγι εντός του αστικού ιστού, δεκάδες μέτρα από το χώρο αναψυχής του δήμου που έκαναν τον περίπατο τους ανέμελα πολίτες άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος των περιπατητών.

Η αφήγηση του καταγγέλοντα:

”Σήμερα στο βουνό πάνω από το φράγμα της θέρμης που είχαμε πάει για περπάτημα με την οικογένεια είχαμε μία τρομακτικότατη εμπειρία με κάποιον που αποφάσισε να πάει να κυνηγήσει σε περιοχή όπου απαγορεύεται, σε -περίοδο καραντίνας και σε μέρος που περνάει πολύς κόσμος για περπάτημα ποδήλατο κλπ. Πυροβολούσε προς την πλευρά μας απλά σταθήκαμε τυχεροί που ήμασταν από την άλλη πλευρά του λόφου!

Φτάσαμε με την ψυχή στο στόμα στο αυτοκίνητο και κινήθηκα κορνάροντας γρήγορα προς την πλευρά που πυροβολούσε και τον είδα με το όπλο στο χέρι δίπλα στο αγροτικό του. Σταμάτησα δίπλα του αλλά με το που με είδε μπήκε μέσα και έφυγε σπινιάροντας. Έχω ενημερώσει την αστυνομία αλλά δεν ξέρω αν θα κάνουν κάτι. Θεωρώ το συμβάν πολύ σημαντικό, στην περιοχή υπάρχει πολύς κόσμος που βγαίνει για περπάτημα, ποδήλατο κλπ, δεν μπορεί ο κάθε ανεγκέφαλος να μπορεί να πάρει το όπλο και να κυνηγάει!”

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη σε ένα από τα δημοφιλέστερα σημεία για περπάτημα της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Για το περιστατικό ενημερώθηκε ήδη το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα. Στη διάθεση της parallaxi βρίσκεται η πινακίδα του αγροτικού αυτοκινήτου του δράστη καθώς και τα ονόματα των καταγγελόντων.

Ελπίζουμε στην άσκηση ποινικής δίωξης πριν την επόμενη φορά το ανθρωποκυνήγι του παρανοϊκού κυνηγού προκαλέσει θύματα.

Η στιγμή της φυγής του του δράστη από το σημείο, στις 16:30 το απόγευμα στην παρακάτω εικόνα

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα