Ελλάδα

Καθαρίστηκε ο Κελλάριος Όρμος

Χόρτα, φύκια, σκουπίδια και ογκώδη αντικείμενα που συγκεντρώθηκαν σε δυο μεγάλα φορτηγά.

Parallaxi
καθαρίστηκε-ο-κελλάριος-όρμος-329564
Parallaxi

Όπως ενημερώνει ο Δήμος, ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός του Κελλάριου Όρμου με τη συμμετοχή εθελοντών και μαθητών, την περασμένη Παρασκευή.

Στο πλαίσιο της δράσης υλοποιήθηκε μια επιπλέον επιχείρηση με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος, ως συνέχεια αντίστοιχης πρωτοβουλίας στις 9 Μαΐου 2018, με τη συμμετοχή μελών της εταιρείας για την προώθηση του εθελοντισμού-Ethelon και μαθητών του 89ου δημοτικού σχολείου Θεσσαλονίκης.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν 15 εργάτες του Τμήματος Καθαριότητας και επτά του Τμήματος Συντήρησης Κήπων, οι οποίοι καθάρισαν την περιοχή από χόρτα, φύκια, σκουπίδια και ογκώδη αντικείμενα που συγκεντρώθηκαν σε δυο μεγάλα φορτηγά.

Παράλληλα, καθαρίστηκε ο περιβάλλων χώρος και η μεγάλη αλάνα μεταξύ του Κελλάριου όρμου και του πάρκινγκ των λεωφορείων.

Η δράση διήρκεσε τέσσερις ώρες και υλοποιήθηκε με αφορμή την εκστρατεία «Ας καθαρίσουμε την Ευρώπη», την οποία στην Ελλάδα συντονίζει η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος HELMEPA.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ξεχασμένος θησαυρός της Σοφούλη

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα