Ελλάδα

Κατηγορίες σε καθηγήτρια για αποπλάνηση 13χρονου μαθητή

Είχε ζητήσει από τον ανήλικο να φύγουν μαζί στο εξωτερικό

Parallaxi
κατηγορίες-σε-καθηγήτρια-για-αποπλάν-281280
Parallaxi

Κατηγορίες, πως αποπλανούσε 13χρονο ανήλικο μαθητής, όσο έκαναν ιδιαίτερα μαθήματα σπίτι του, δέχεται μία 36χρονη φιλόλογος. Την ιστορία γνωστοποιήσει η μητέρα του μαθητή, όταν εντόπισε στον υπολογιστή του φωτογραφίες ακατάλληλου περιεχόμενου με τον ίδιο και την καθηγήτρια. Αμέσως κατήγγειλε το συμβάν στις Αρχές.

Στις 20 Ιανουαρίου πήγε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και ξεδίπλωσε την υπόθεση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η 36χρονη καθηγήτρια, γνωστή της οικογένειας, έκανε τους τελευταίους μήνες μάθημα στον 13χρονο όμως τον τελευταίο καιρό φέρεται ότι έβλεπε το παιδί διαφορετικά, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ethnos.gr.

Οι ίδιες πληροφορίες φέρουν τη φιλόλογο να είχε ολοκληρωμένη σχέση με τον μικρό με τον οποίο συνευρίσκονταν σε ξενοδοχεία, στο αυτοκίνητό της και στο σπίτι της οικογένειας κατά τη διάρκεια των ιδιαίτερων μαθημάτων. Λόγω παρέλευσης αυτοφώρου η 36χρονη, η οποία φέρεται να είχε ζητήσει από τον μικρό να φύγουν στο εξωτερικό, δεν συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και τον ανακριτή και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση.

Πηγή: ethnos.gr / MEGA

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα