Ελλάδα

Καβάλα: Νέες συλλήψεις για την δολοφονία του 52χρονου

Συνελήφθησαν 4 άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον του 25χρονου δράστη - Η μηχανή τον πρόδωσε

Parallaxi
καβάλα-νέες-συλλήψεις-για-την-δολοφον-899654
Parallaxi

Εξιχνιάστηκε, όπως φαίνεται, η δολοφονία του 52χρονου στη Χρυσούπολη, με δράστη 25χρονο φίλο του ο οποίος φέρεται να ομολόγησε το άγριο έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα «χέρια» της ΕΛΑΣ πλέον βρίσκονται και τέσσερις άνθρωποι από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του δράστη για υπόθαλψη εγκληματία.

Πληροφορίες που μετέδωσε το proininews. αναφέρουν πως ο καθ’ ομολογίαν δράστης είπε στους αστυνομικούς ότι ο 52χρονος του έκανε bullying και ήταν η αιτία που ο 25χρονος απολύθηκε από την επιχείρηση μαρμάρων στην οποία δούλευε.

Ο δολοφόνος είχε στήσει τα ξημερώματα της Παρασκευής 16/9 ενέδρα θανάτου στο θύμα του, έξω από τον χώρο εργασίας του και τον εκτέλεσε εξ΄ επαφής στην καρδιά με καραμπίνα και εξαφανίστηκε στα χωράφια.

Οι αρχές εστίαζαν τις έρευνές τους στο περιβάλλον του θύματος, αναζητώντας ανθρώπους με τους οποίους πιθανόν να είχε διαφορές.

Η μηχανή που πρόδωσε τον δράστη

Πληροφορίες της ιστοσελίδας, proininews.gr, αναφέρουν ότι ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης έπαιξε η μεγάλου κυβισμού δίκυκλη μοτοσικλέτα του δράστη. Με αυτήν έχει ποζάρει και στα social media.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα