Ελλάδα

Καβάλα: Συνέχεια στο θρίλερ με το θάνατο της 68χρονης κτηνοτρόφου

Η οικογένεια του θύματος ζητά απαντήσεις, ενώ ο ιατροδικαστής δεν μπορεί να αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο προς το παρόν.

Parallaxi
καβάλα-συνέχεια-στο-θρίλερ-με-το-θάνατ-1015288
Parallaxi

Σε γρίφο για δυνατούς λύτες αποδεικνύεται ο θάνατος μίας 68χρονης κτηνοτρόφου στην Καβάλα, με την ΕΛΑΣ να εξετάζει δύο βασικά σενάρια. Σήμερα, Τρίτη, αναμένεται να ληφθεί νέο δείγμα από τα ρούχα της 68χρονης, το οποίο ίσως «φωτίσει» το μυστήριο του θανάτου της.

Η οικογένεια του θύματος ζητά απαντήσεις, ενώ ο ιατροδικαστής δεν μπορεί να αποκλείσει κάνένα ενδεχόμενο προς το παρόν.

Την σκότωσε άγνωστος ή το κριάρι;

Το μυστήριο στην Καβάλα καλά κρατεί. Τέσσερις ημέρες μετά τον θάνατό της, περίπου 25 μέτρα από το ποιμνιοστάσιό της και τα αίτια δεν έχουν διευκρινιστεί. Την άτυχη γυναίκα εντόπισε ο ανιψιός της, έπειτα από τηλεφώνημα του άνδρα της, ο οποίος την αναζητούσε.

Με βάση τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως δύο είναι τα βασικά σενάρια για τον θάνατό της.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο της δολοφονία από άγνωστο, αλλά και τις επίθεσης από άγριο επιθετικό κριάρι.

Ο ιατροδικαστής που μετέβη χθες το απόγευμα στο ποιμνιοστάσιο για συμπληρωματική αυτοψία, έβαλε στο στόχαστρο των ερευνών ένα επιθετικό κριάρι, περίπου 70 κιλών, που υπήρχε στο μαντρί.

Η άτυχη γυναίκα ήταν μικροκαμωμένη. Είχε ύψος 1.50 μέτρο, ζύγιζε 52 κιλά και είχε πρόβλημα οστεοπόρωσης. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, δεν θα χρειάζονταν πολλά χτυπήματα, ούτε δυνατά για να σπάσουν τα πλευρά της και να τρυπήσουν τα πνευμόνια της.

Με δεδομένο το ύψος της γυναίκας καθώς και του κριαριού αλλά και των σημείων των χτυπημάτων που έφερε στο κορμί της (επιφανειακή ρήξη σπλήνας και κατάγματα πλευρών) εξετάζεται το ενδεχόμενο αν τα χτυπήματα τα κατάφερε το ζώο. Σήμερα, θα ληφθεί δείγμα DNA από τα ρούχα και τα νύχια της, ώστε να διακριβωθεί εάν συνδέονται οι κακώσεις, καθώς και αν θα εντοπιστούν τρίχες ή DNA ζώου.

Τι λέει ο σύζυγός της;

O σύζυγος του θύματος, μιλώντας χθες στο Star, περιέγραψε τη στιγμή που βρήκε νεκρή τη γυναίκα του μαζί με τον ανιψιό του.

«Αφού πήγε 8 η ώρα και δεν φάνηκε, πήρα τηλέφωνο δύο φορές. Ήταν κλειστό το τηλέφωνο. Λέω κάτι έγινε, δεν μπορεί. Έρχομαι εδώ, βλέπω τα ζώα έξω, τα βάζω μέσα, φωνάζω, τσιρίζω τίποτα. Παίρνω τηλέφωνο τον ανιψιό μου, μου ‘κοψε μέχρι εκεί. Ο ανιψιός μου καμία 10 – 15 μέτρα μπροστά. Μου λέει “θείε, εδώ είναι η θεία”», ανάφερε και συνέχισε: «Μέρα-νύχτα κλαίω. Ούτε παιδιά έχω, ούτε τίποτα έχω. Δεν μπορώ να περπατήσω, άμα πέσω δεν μπορώ να σηκωθώ μονάχος. Δεν έχω άνθρωπο να με βοηθήσει».

Ολοκληρώνοντας είπε: «Όποιος το έκανε και είναι άνδρας, να έρθει να μου πει “την έκανα εγώ τη ζημιά”».

«Ο σύζυγός της την έδερνε συνέχεια»

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας φέρεται να ήταν η 68χρονη, καθώς σύμφωνα με τον αδελφό της, ο σύζυγός της την ξυλοκοπούσε συχνά.

«Συνέχεια την έδερνε, την έκανε, την έρανε, την απειλούσε και μένα προσωπικά με έπαιρνε τηλέφωνο, “έλα παρ’ την, θα τη σκοτώσω”. Από τότε που παντρεύτηκαν, όλο τέτοια προβλήματα είχαν. Υπήρχε έντονη οικογενειακή βία μέσα στο σπίτι εδώ και δεκαετίες», δήλωσε ο αδελφός του θύματος στο Mega.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα