Top

Κερατσίνι: Aπείλησαν και κούρεψαν βίαια 15χρονη μαθήτρια

Σοκάρει το περιστατικό σε ΕΠΑΛ της περιοχής.

Parallaxi
κερατσίνι-aπείλησαν-και-κούρεψαν-βίαι-825834
Parallaxi

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε σε ΕΠΑΛ στο Κερατσίνι προ ημερών με θύμα 15χρονη μαθήτρια, που κούρεψαν συμμαθητές της με τη βία.

Αφορμή φαίνεται να αποτέλεσε μία διαφωνία για τα μέτρα κατά της πανδημίας. Η 15χρονη εξέφρασε την ανησυχία της για τον Covid-19, ωστόσο κάποιοι δεν φαίνεται να αποδέχτηκαν την άποψή της.

“Ξαφνικά ένιωσα κάποιον να μου αγγίζει τα μαλλιά και γύρισα να δω ποιος με πείραξε. Με το που γύρισα είδα τη συμμαθήτριά μου να κρατάει μία τούφα τρίχες και να τη ρίχνει κάτω. Μόλις το είδα, πήρα τα μαλλιά και πήγα και τα πέταξα στα σκουπίδια. Εν συνεχεία, χωρίς να πω κάτι σε αυτήν, πήγα στον διευθυντή για να του εξηγήσω τι συνέβη”, λέει η ανήλικη.

Κατόπιν το θύμα τηλεφώνησε στην αδερφή του.

“Καθώς ήμουν με την αδερφή μου μέσα στο σχολείο και προσπαθούσε να με ηρεμήσει, όταν βγήκαν διάλειμμα τα παιδιά, είδα ότι με κοιτούσαν και έλεγαν “κοίτα την ηλίθια”. Εγώ από τον θυμό μου, μόλις είδα την κοπέλα που μου επιτέθηκε νωρίτερα, πήγα και την έπιασα από τα μαλλιά. Εκεί μπήκε κατευθείαν στη μέση η αδερφή μου και τράβηξε και μου είπε να μην το ξανακάνω. Αργότερα, ήρθαν και τα άλλα αδέλφια μου, αφού τους είχα ενημερώσει εγώ”, αναφέρει στην κατάθεσή της η 15χρονη.

Σημειώνεται ότι υπήρξε επέμβαση της αστυνομίας.

Έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα δύο αδέρφια του 15χρονου θύματος, για διατάραξη της σχολικής λειτουργίας, επειδή μετέβησαν στο σχολείο, ώστε να διευκρινίσουν τι συνέβη στην αδερφή τους.

Με πληροφορίες από Star 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα