Ελλάδα

Κετικίδης: Ακόμη ένα νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ελέγχεται για πλαστά πιστοποιητικά

Περίπου 200 οι πλαστοί εμβολιασμοί υγειονομικών, εκτιμά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μ. Γιαννάκος.

Parallaxi
κετικίδης-ακόμη-ένα-νοσοκομείο-της-θε-566984
Parallaxi

Διαστάσεις παίρνει η υπόθεση με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης με κορoνοϊό στα δημόσια νοσοκομεία.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος εκτίμησε ότι στο σύνολό τους τα περιστατικά θα φτάσουν τα 200.

Μιλώντας σε συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ στη Θεσσαλονίκη ενόψει της ΔΕΘ τόνισε πως όποιος εντοπίζεται με πλαστό πιστοποιητικό θα πρέπει να απολύεται κατευθείαν γιατί παρανομεί.

Ο Πέτρος Κετικίδης αντιπρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» αποκάλυψε ότι ένα ακόμη μεγάλο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ελέγχεται για τέσσερις περιπτώσεις πλαστών πιστοποιητικών.

Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν πορεία το πρωί της Παρασκευής προς το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Με μαύρα μπαλόνια, τύμπανα και ξύλινα κρεβάτια εκφράζουν την αντίθεση τους στον υποχρεωτικό εμβολιασμό στον κλάδο τους.

«Σε περίοδο πανδημίας που τα Νοσοκομεία γεμίζουν με περιστατικά κοροναϊού αντί να προσθέτουν δυνάμεις στο σύστημα, έχουμε την πιο μαζική φυγή εργαζομένων με αναστολή εργασίας στην ιστορία του Υγειονομικού Συστήματος εξαιτίας του μη εμβολιασμού και μάλιστα πολλοί εξ’ αυτών είναι εξειδικευμένο προσωπικό πρώτης γραμμής που δεν μπορεί να αντικατασταθεί, χωρίς ένα ευρώ μισθό» αναφέρουν οι υγειονομικοί.

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχει προγραμματιστεί στο άγαλμα Βενιζέλου για το απόγευμα του Σαββάτου στις 18:00 με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα