Ελλάδα

Κηφισιά: Χειροπέδες σε γνωστό πλαστικό χειρούργο μετά από μήνυση 92χρονης

Συνελήφθη και η ηλικιωμένη - Τι ακριβώς συνέβη

Parallaxi
κηφισιά-χειροπέδες-σε-γνωστό-πλαστικ-932670
Parallaxi

Γνωστός γιατρός συνελήφθη στο σπίτι όπου διαμένει στην Κηφισιά, ύστερα από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του 92χρονη γειτόνισσά του.

Όλα ξεκίνησαν όταν το βράδυ του Σαββάτου περιπολικό της Άμεσης Δράσης κλήθηκε να μεταβεί στην οδό Αιολίας στην Κηφισιά για επεισόδιο.

Κατά την άφιξη των αστυνομικών στο σημείο βρισκόταν ο γιατρός (πλαστικός χειρουργός) και η ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία ζήτησε από τους αστυνομικούς να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Στη συνέχεια, ο γιατρός υπέβαλε μήνυση σε βάρος της ηλικιωμένης για απειλή και εξύβριση, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να μεταβούν στο νοσοκομείο για να τη συλλάβουν.

Εκεί η 92χρονη υπέβαλε και αυτή μήνυση σε βάρος του γιατρού, γιατί – όπως ισχυρίστηκε – τη χτύπησε. Ο γιατρός συνελήφθη για απλή σωματική βλάβη και εξύβριση.

Η 92χρονη αφέθηκε ελεύθερη με εντολή Εισαγγελέα, ενώ ο γιατρός διανυκτέρευσε στο Τμήμα για να περάσει στον Εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται ότι χτύπησε την ηλικιωμένη και υποστηρίζει ότι είπε ψέματα σε βάρος του. Ο γιατρός και η ηλικιωμένη ζουν στην ίδια πολυκατοικία και διαπληκτίστηκαν για ασήμαντη αφορμή.

ΠΗΓΗ: ieidiseis.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα