Ελλάδα

«Κινηματογραφική» καταδίωξη στη Σταυρούπολη – Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Οι νεαροί συνελήφθησαν αφού πρώτα ενεπλάκησαν σε τροχαίο. Και οι τρεις είναι καλά στην υγεία τους.

Parallaxi
κινηματογραφική-καταδίωξη-στη-στα-260100
Parallaxi

«Κινηματογραφική» ήταν η καταδίωξη χθες στη Σταυρούπολη τριών νεαρών που εντοπίστηκαν από την αστυνομία να έχουν μόλις ληστέψει σούπερ μάρκετ και να αρνούνται να σταματήσουν σε έλεγχο. Οι νεαροί συνελήφθησαν αφού πρώτα ενεπλάκησαν σε τροχαίο. Και οι τρεις είναι καλά στην υγεία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Στην αυτόφωρη σύλληψη τριών νεαρών ημεδαπών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, απογευματινές ώρες χθες, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν προϊόντα που είχαν αφαιρεθεί από σούπερ μάρκετ περιφερειακά της Θεσσαλονίκης.

Νωρίτερα, οι νεαροί εντοπίστηκαν να κινούνται με όχημα σε παράδρομο της Περιφερειακής Οδού και να παραβιάζουν ερυθρό σηματοδότη. Αγνόησαν φωτεινά και ηχητικά σήματα αστυνομικών για διενέργεια ελέγχου και ανέπτυξαν ταχύτητα διενεργώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Προκειμένου να διαφύγουν, προσέκρουσαν σε αστυνομικό όχημα, πλην όμως χάθηκε ο έλεγχος του αυτοκινήτου, το οποίο κατέπεσε σε υπαίθριο πάρκινγκ με υψομετρική διαφορά από το επίπεδο της ασφάλτου, στην περιοχή της Σταυρούπολης.

Κλήθηκε σταθμός του ΕΚΑΒ για ενδεχόμενη συνδρομή, κατά την άφιξη του οποίου δηλώθηκε από τους νεαρούς ότι είναι καλά στην υγεία τους, χωρίς να χρειάζονται ιατρική βοήθεια.

Σε έρευνα του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν προϊόντα που είχαν αφαιρεθεί από σούπερ μάρκετ περιοχής της ανατολικής Θεσσαλονίκης, τα οποία και αποδόθηκαν στη Διευθύντρια του καταστήματος.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα