Top

Κλειστή η Αττική Οδός στο ρεύμα προς Ελευσίνα – Ένταση με Ρομά

Όσα έγιναν γνωστά.

Parallaxi
κλειστή-η-αττική-οδός-στο-ρεύμα-προς-ελ-799337
Parallaxi
Εικόνα Facebook

Κλειστή είναι αυτή την ώρα η Αττική Οδός, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, μετά την έξοδο 4 στον Ασπρόπυργο. Προληπτικά έκλεισε και το ρεύμα της Αττικής Οδού προς αεροδρόμιο στην είσοδο από Ολυμπία Οδό. 

Ρομά έχουν βάλει φωτιές και πετάνε πέτρες στο οδόστρωμα. Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας Ρομά και αριστερών οργανώσεων κατά της αστυνομικής βίας σε Πέραμα αλλά και Ασπρόπυργο, με τους Ρομά να είναι εξαγριωμένοι μετά το θάνατο 20χρονου από πυρά αστυνομικών.

Διακοπή κυκλοφορίας

Η διακοπή της κυκλοφορίας έχει συμβεί στη θέση Ρουπάκι στην Αττική όπου οι συγκεντρωμένοι Ρομά, περίπου 200 άτομα, έχουν βάλει φωτιές σε λάστιχα και πετούν πέτρες.

Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί κάνουν λόγο και για καμένο αυτοκίνητο της Αττικής Οδού. Στο σημείο έχουν ήδη φθάσει αστυνομικές δυνάμεις ενώ η κίνηση των οχημάτων γίνεται με εξαιρετικά μεγάλη δυσκολία.

Nωρίτερα, μάλιστα, προληπτικά έκλεισε και το ρεύμα της Αττικής Οδού προς αεροδρόμιο στην είσοδο από Ολυμπία Οδό, που είναι πλέον ανοιχτό. Η αστυνομία, για να διευκολύνει τους οδηγούς, στο ρευμα προς Κόρινθο εκτρέπει τα οχήματα στον Σ.Ε.Α Ασπροπύργου.

Σημειώνεται ότι χθες στην περιφερειακή του Αιγάλεω στο ύψος του Ασπρόπυργου εκτυλίχθηκαν και πάλι επεισόδια με αστυνομία και Ρομά.

Με πληροφορίες από skai.gr/ Newsbomb/ iefimerida.gr

Δείτε επίσης:

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα