Ελλάδα

Κοκλώνης- J2US: Όσα είπε στο τέλος της εκπομπής

Όσα ανέφερε μετά τις αποκαλύψεις σε βάρος του και όχι μόνο.

Parallaxi
κοκλώνης-j2us-όσα-είπε-στο-τέλος-της-εκπομ-977966
Parallaxi

Ο επιχειρηματίας και παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης μίλησε στο τέλος της εκπομπής J2US για όσα αποκαλύφθηκαν τις τελευταίες ημέρες σε βάρος του και όχι μόνο.

Ο ίδιος όπως είπε μίλησε σαν επιχειρηματίας όπως είχε ανακοινώσει στο intro του σημερινού live.

Παρακάτω όσα αναφέρει σχετικά στο κείμενό της η Δήμητρα Νικολάου για το ieidiseis:

Ο Νίκος Κοκλώνης στην εισαγωγή του live του J2US υποσχέθηκε πως στο τέλος του σημερινού show θα μιλήσει για όσα έχουν αποκαλυφθεί τα τελευταία 24ωρα.

«Είμαστε καλώς ή κακώς η γιορτή του Σαββάτου. Το Σαββατοκύριακο του καρναβαλιού για εμάς ξεκίνησε νωρίτερα. Εμείς τις μάσκες τις φοράμε μονάχα στα acts. Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας, τώρα έχουμε πάρτι, είμαι παρουσιαστής», ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε κάνοντας έναν πρόλογο για όσα επρόκειτο να πει μετά την αποχώρηση της εβδομάδας.

Ενώ την ώρα που μιλούσε με τον Τόνι Σφήνο στη σκηνή του J2US είπε: «Τα σχολιανά μου ακούω, αλλά θα τα πω τώρα στο τέλος», ήταν το σχόλιό του όταν ο τραγουδιστής του είπε να μην ακούει πολλά πράγματα.

Έτσι μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης ο Νίκος Κοκλώνης είπε: «Σας υποσχέθηκα ότι θα δώσω κάποιες απαντήσεις και θα πω κάτι. Λοιπόν, τώρα είμαι ο επιχειρηματίας κι όχι ο παρουσιαστής και θέλω να σας πω το εξής. Θέλω λίγο τη προσοχή σας. Τις τελευταίες ημέρες ακούστηκαν και γράφτηκαν πάρα πολλά. Τα περισσότερα, σχεδόν όλα είναι ψέματα. Δεν έχω κρυφτεί ποτέ και ούτε έχω κάτι να κρύψω. Μόνο μια παράκληση σε όλους εσάς που γράφετε για να γράψετε ή που περιμένατε ότι κάτι θα γίνει για να γράψετε για τον Κοκλώνη. Ο Κοκλώνης είναι εδώ ρωτήστε με ό,τι θέλετε, όποιος θέλει, οτιδήποτε κι αν είναι . Σταματήστε όμως να στοχευετε μια εταιρία που απασχολεί 600 εργσζόμενους που δουλεύουν σκληρά, ζουν από αυτή και κρέμονται από το τι θα γράψετε εσείς . Εγώ είμαι εδώ για να στα για να σας δώσω όλες τις απαντήσεις , αλλά αυτούς δεν θα αφήσω να τους πειράξετε. Καλό σας βράδυ».

Όσα είπε ο Νίκος Κοκλώνης:

Τι αναφέρει το πόρισμα της Οικονομικής Εισαγγελίας

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας Βουρλιώτη φέρεται ότι ασφάλιζε εργαζόμενους υς σε εικονικές εταιρείες εισπράττοντας επιδοτήσεις και άλλα ποσά, χωρίς παράλληλα να αποδίδει φόρους. Επίσης φέρεται να ξέπλενε μαύρος χρήμα προσώπων που σύμφωνα με το πόρισμα αγνώστου ταυτότητας που κινούνται παράνομα στο εξωτερικό, και παραπέμπουν στη Μαφίας!

Μάλιστα, συνολικά εμπλέκονται οι εκπρόσωποι 15 εταιρειών, που είχε συστήσει το ηχηρότατο όνομα της σόουμπιζ, μέσω των οποίων ζημίωσε το δημόσιο με 20 έως 30 εκατ. ευρώ!

Σύμφωνα μάλιστα με άλλες πληροφορίες, επρόκειτο να του δοθεί από το Δημόσιο και αρμόδιο Υπουργείο και ενίσχυση 10 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά ο Πρόεδρος της Αρχής Ξεπλύματος, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, το πρόλαβε και το μπλόκαρε με τις ενέργειές του, στο παρά πέντε, πριν εκταμιευτούν τα χρήματα.

Το πόρισμα του κ. Βουρλιώτη είναι 80 σελίδων και περιγράφονται μέσα σε αυτές και με κάθε λεπτομέρεια η δράση του τηλεαστέρα.

Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη μέσα από το προφίλ της Barking Well:

«Σχετικά με το δημοσίευμα του Documento, στο οποίο αναφέρεται το όνομά μου και ότι ελέγχομαι για νομιμοποίηση εσόδων, διευκρινίζω ότι:

1) Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά τα τελευταία 20 χρόνια σε περισσότερες από 7 χώρες, έχοντας επιχειρήσεις σε διάφορους κλάδους. Η επαγγελματική μου δραστηριότητα, όπως και οι επιχειρήσεις μου, έχουν ελεγχθεί επανειλημμένα ανά τον κόσμο χωρίς ποτέ να μου καταλογιστεί οτιδήποτε παράνομο.

2) Αναρωτιέμαι πώς το Documento γνωρίζει ότι ελέγχομαι από κάποια αρχή, ενώ σε εμένα, τον «ελεγχόμενο», δεν έχει κοινοποιηθεί οτιδήποτε σχετικό.

3) Οι επαγγελματικές μου δραστηριότητες τα τελευταία χρόνια στην ελληνική επικράτεια αφορούν παραγωγές γνωστών τηλεοπτικών εκπομπών που μεταδίδονται από όλους σχεδόν τους εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς. Οι τηλεοπτικές παραγωγές των επιχειρήσεών μου είναι διαθέσιμες σε όλους μέσω των σταθμών. Οι δαπάνες και οι πληρωμές είναι διαφανείς και προσβάσιμες σε όλους και αφορούν δημοσιογράφους και προμηθευτές, καθώς και λοιπές εταιρικές υποχρεώσεις. Αυτό έχει διαπιστωθεί σε πέντε τουλάχιστον οικονομικούς ελέγχους που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Επίσης, σε προσωπικό επίπεδο, οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους το πόθεν έσχες μου, στο οποίο απεικονίζονται πλήρως οι πηγές των εισοδημάτων μου ανά τον κόσμο.

4) Αποτελεί πάγια αρχή των εταιρειών μου και εμού να συνεργαζόμαστε και να διευκολύνουμε τις αρχές στην άσκηση του έργου τους. Αυτό θα πράξουμε και στο μέλλον όποτε χρειαστεί.

5) Δεν θα επιτρέψω σε κανένα να διαβάλλει εμένα ή τις εταιρείες μου, που απασχολούν εκατοντάδες έντιμους εργαζομένους, και θα προβώ σε όλες τις νόμιμες ενέργειες εναντίον όσων δημοσιεύσουν ή αναπαραγάγουν ψευδείς ειδήσεις ή χρησιμοποιήσουν παράνομα προσωπικά ή εταιρικά δεδομένα».

Δείτε την ανακοίνωση:

Πηγή: Δήμητρα Νικολάου / ieidiseis 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα