Κολωνός- Βιασμός 12χρονης: Στον εισαγγελέα ο 33χρονος που συνελήφθη

Αναμένονται άμεσα νέες συλλήψεις. 

Parallaxi
κολωνός-βιασμός-12χρονης-στον-εισαγγελ-898828
Parallaxi

Εικόνα: Τwitter

Eνώπιον του εισαγγελέα βρέθηκε ο 33χρονος που συνελήφθη χθες βράδυ για βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό.

Πρόκειται για άνδρα με το όνομα Α.Λ.

Ο συλληφθείς φέρεται να προέβη σε γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, φαίνεται πως είχε γνωρίσει την ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον δύο φορές στην περιοχή των Σεπολίων και τη βίασε, έναντι αμοιβής.

Πώς τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 33χρονος συνελήφθη στο Ανηλίκων, καθώς οι Αρχές φέρεται πως επικοινώνησαν μαζί του και του ζήτησαν απλώς να καταθέσει και όταν εκείνος πήγε στην αστυνομία, τον συνέλαβαν.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του 33χρονου

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, βραδινές ώρες της 14-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 33χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 33χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον (2) φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.


Υπενθυμίζεται ότι, έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία άλλων δύο ανδρών.

Τα δύο άτομα παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ.

Φέρεται να συνομιλούσαν με την ανήλικη μέσω διαδικτύου το περασμένο καλοκαίρι. Όπως εξακριβώθηκε, τα στοιχεία τους αντιστοιχούν πράγματι σε επαφές με τις οποίες συνομιλούσε η ανήλικη στην επίμαχη εφαρμογή.

Έχουν αφεθεί ελεύθεροι. 

Πυρετώδεις έρευνες 

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, δεν αποκλείονται και νέες συλλήψεις εντός της ημέρας. 

Χθες, υπήρχαν αναφορές για ταυτοποίηση ακόμα 3-4 ατόμων, που μπορεί να καταλήξουν στα χέρια της αστυνομίας. 

Η ανήλικη έκανε λόγο στην κατάθεσή της ονομαστικά για 3 άτομα που είτε τη βίαζαν, είτε συνεργάζονταν με τον προφυλακισθέντα Ηλία Μίχο. Η 12χρονη έχει δώσει τα μικρά τους ονόματα.

Το παιδί μίλησε για έναν 40χρονο από την Παλλήνη, που είχε συναντηθεί μαζί της στα Σεπόλια και την είχε βιάσει, έναν άλλο από την Κόρινθο, πατέρα δύο παιδιών, αλλά και έναν τρίτο που – κατά τις Αρχές – μπορεί να συνεργαζόταν με τον 53χρονο.

Το άτομο αυτό είναι γνωστό ως «Μιχάλης».


Λύτρας: Το κορίτσι είχε δώσει το iban του λογαριασμού και την κάρτα αναλήψεων στον 53χρονο

Βέβαιος ότι θα υπάρξουν περαιτέρω συλλήψεις παρουσιάστηκε ο συνήγορος της 37χρονης μητέρας, Απόστολος Λύτρας.

Μέσα στην ημέρα αναμένονται και άλλες συλλήψεις, μετά και την σύλληψη του τρίτου δράστη, ο οποίος φέρεται πως είχε βιάσει τουλάχιστον δύο φορές το ανήλικο κορίτσι.

Τα παραπάνω είπε ο δικηγόρος μιλώντας στον Αnt1.

«Το κορίτσι είχε δώσει το iban στον 53χρονο»

«Η μητέρα δεν ήξερε για τα εμβάσματα, γίνονταν σε λογαριασμό που δεν χρησιμοποιούσε. Το κορίτσι είχε δώσει το iban του λογαριασμού και την κάρτα αναλήψεων στον 53χρονο», είπε ο δικηγόρος.

Και συμπλήρωσε: «Φαίνονται τα ονόματα που έχουν κάνει τις καταθέσεις στον λογαριασμό της μητέρας. Είναι σε σχέση και σε συνδυασμό με τον 53χρονο οι καταθέσεις αυτές. Υπάρχει ένα όνομα καταθέτη που φαίνεται, σε άλλες περιπτώσεις φαίνονται μόνο οι λογαριασμοί και μένει να ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία το κάθε όνομα πίσω από κάθε λογαριασμό».

Ο συνήγορος της 37χρονης είπε επίσης πως: «Η μητέρα λέει πως δεν έχει σχέση με τους βιασμούς του παιδιού, αλλά δεν το λέει μόνο η μητέρα. Το λέει και η 12χρονη, το λέει και η θεία του κοριτσιού από όπου ξεκίνησε η αποκάλυψη όλων. Η μητέρα δεν είχε καταλάβει κάτι ούτε η 19χρονη αδελφή της 12χρονης».

Αναφορικά με το ένταλμα σύλληψης της μητέρας, ο Α. Λύτρας παρότι αρχικά προσπάθησε να το συνδέσει αποκλειστικά και μόνο με την ανάγκη ύπαρξής του, ώστε να δοθούν οι εντολές για άρση του απορρήτου της 37χρονης, εν συνεχεία είπε ότι ορθώς εκδόθηκε.

«Εάν δεν υπήρχε το ένταλμα σύλληψης της μητέρας, δεν θα μπορούσε να γίνει άρση του τραπεζικού απορρήτου και του απορρήτου επικοινωνιών της μητέρας. Ίσως έγινε για αυτό η σύλληψη της μητέρας, αυτό περνάει από το μυαλό μου», επισημαίνοντας πάντως ύστερα από λίγο ότι «ορθώς βγήκε το ένταλμα σύλληψης της μητέρας, καθώς υπάρχουν κάποια στοιχεία, όπως οι καταθέσεις, τα εμβάσματα και οι επικοινωνίες με τον 53χρονο, ορθώς βγήκε».


Ποιος είναι ο «κύριος Μιχάλης» για τον οποίο κάνει λόγο η 12χρονη

Τι αναφέρει το αποκλειστικό δημοσίευμα του skai.gr:

    “Έναν άνδρα με το όνομα «Μιχάλης» – το πρόσωπο που φέρεται να συνόδευε την 12χρονη κοπέλα στα ερωτικά ραντεβού που της κανόνιζε ο 53χρονος Ηλίας Μίχος – αναζητούν οι αρχές.

    Έναν άνδρα με το όνομα Μιχάλης – το πρόσωπο που φέρεται να συνόδευε την 12χρονη κοπέλα στα ερωτικά ραντεβού που της κανόνιζε ο 53χρονος Ηλίας Μίχος αναζητούν οι αρχές – αναζητούν οι αρχές, για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

    Τον «κύριο Μιχάλη» κατονόμασε το ανήλικο κορίτσι στην πρώτη του κατάθεση στις 17 Σεπτεμβρίου στην Υποδιεύθυνση προστασίας Ανηλίκων ως το άτομο που την συνόδευε στα οχήματα των πελατών.

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Θεοδόση Πάνου στους «Δεκατιανούς» του ΣΚΑΪ, οι αρχές είναι κοντά στην ταυτοποίηση του.

    Το παιδί αναφερόταν στον 53χρονο Μίχο ως «κύριος Ηλίας» και σε αυτό το άτομο ως «κύριος Μιχάλης»

    Ο «Μιχάλης» προσέγγισε την 12χρονη αρχικά μέσω της εφαρμογής γνωριμιών και στη συνέχεια αρχίζουν αν «συνομιλούν» μέσω ενός προφίλ της κοπέλας στο Instagram το οποίο είχε δημιουργήσει ο «κύριος Ηλίας».

    Μάλιστα της έλεγε ότι μπορεί και αυτός να τη συνοδεύει στα ραντεβού στο μετρό των Σεπολίων και θα την συμβούλευε είτε αυτός είτε ο Μίχος πως θα προσέγγιζε κάθε φορά τον πελάτη

    «θα σου λέω είτε εγώ είτε ο κύριος Ηλίας πως θα πας στο αυτοκίνητο» έλεγε στο κορίτσι.

    Αυτά τα μηνύματα βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ερευνών της Προστασίας Ανηλίκων ενώ φαίνεται ότι ο 53χρονος δεν λειτουργούσε μόνος του.

    Εν τω μεταξύ, στην σύλληψη ενός ακόμα ατόμου, ενός 33χρονου «πελάτη» προχώρησε η αστυνομία, ενώ δύο άνδρες παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στην αστυνομία, εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν”.

    Με πληροφορίες από ΕΡΤ, iefimerida, Ant1, skai.gr

    Σχετικά Αρθρα
    Σχετικά Αρθρα