Ελλάδα

Κόντρα διοίκησης – εργαζομένων στο ΑΧΕΠΑ για την κοπή της πίτας

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν "κορονοπάρτι" 120 ατόμων – Η διοίκηση μιλά για 35 άτομα

Parallaxi
κόντρα-διοίκησης-εργαζομένων-στο-αχ-878062
Parallaxi

Για «κορονοπάρτι» 120 ατόμων, χωρίς μέτρα προστασίας και πλούσιο μπουφέ στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, κατηγορεί τη διοίκηση του νοσοκομείου το σωματείο των εργαζομένων ενώ ο διοικητής του ιδρύματος, απαντά ότι η εκδήλωση έγινε με τη συμμετοχή 35 ατόμων και σύμφωνα με τα πρωτόκολλα προστασίας.

Σε δηλώσεις του πάντως ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ» της Θεσσαλονίκης, Χαράλαμπος Κοροξενός, επιμένει ότι το μεσημέρι στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που έγινε στο αμφιθέατρο, συμμετείχαν περίπου 120 άτομα.

Όπως τόνισε στην Parallaxi, συμμετείχαν όλοι οι παράγοντες του νοσοκομείου χωρίς να ληφθούν μέτρα προστασίας και χωρίς να καλέσει τη νοσηλευτική υπηρεσία, ούτε το σωματείο των εργαζομένων. «Εγώ θέλω να ρωτήσω εκεί μέσα δεν κολλάει αλλά έξω κολλάει;» αναρωτήθηκε ο Χ.Κοροξενός και τόνισε πως η εκδήλωση της κοπής της πίτας συνοδευόταν και από ένα πολύ πλούσιο μπουφέ που δεν συνάδει με την εικόνα του νοσοκομείου το οποίο αντιμετωπίζει ελλείψεις ενώ καλεί τον διοικητή της 4ης ΥΠΕ, να ελέγξει αν τηρήθηκαν τα πρωτόκολλα αλλά και πόσο κόστισε η εκδήλωση της κοπής της πίτας.

Παντελιάδης: λέει ψέματα, είμαστε 35 άτομα

Ωστόσο από την πλευρά του ο διοικητής του νοσοκομείου,Παναγιώτης Παντελιάδης, υποστηρίζει ότι η εκδήλωση κοπής της πίτας έγινε με την παρουσία 35 ατόμων και πως τηρήθηκαν όλα τα μέτρα για τον κορονοϊό.

Τόνισε δε πως κατά την εκδήλωση, παρουσιάστηκαν στοιχεία για τα οικονομικά του νοσοκομείου όπως και ο προγραμματισμός του 2022. Επίσης επανέλαβε ότι όλοι όσοι συμμετείχαν, κυρίως προϊστάμενοι των τμημάτων του νοσοκομείου, ήταν εμβολιασμένοι και πως τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας. Όσο για το πλούσιο μπουφέ ανέφερε πως ήταν από δωρεές και δεν επιβαρύνθηκε το νοσοκομείο.

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα