Ελλάδα

Κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το νέο spot της αξιωματικής αντιπολίτευσης (video)

Για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας το καλοκαίρι

Parallaxi
κόντρα-νδ-συριζα-με-αφορμή-το-νέο-spot-της-226417
Parallaxi

Κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσε το νέο σποτ – βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ με κεντρικό σύνθημα το «Μας δείχνουν με το δάχτυλο.Τους απαντάμε με μάσκες, αποστάσεις, συνείδηση και αλληλεγγύη». Το spot σχολιάζει την εξέλιξη της πανδημίας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ επικεντρώνεται σε μέτρα και αποφάσεις της κυβέρνησης.

Για ψέματα και ψεκασμένες θεωρίες συνωμοσίας του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας το νέο σποτ τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ποντάρει ξανά στα χονδροειδή ψέματα και στις θεωρίες συνωμοσίας μήπως σωθεί από την κατρακύλα.

Παράλληλα ως απάντηση στις καταγγελίες για το άνοιγμα του τουρισμού, η Νέα Δημοκρατία αντιπαραβάλλει τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στις 15 Μαίου, σε ανθρώπους του Τουρισμού, όπου τότε μεταξύ άλλων επεσήμανε μπροστά σε κάμερες, πως «όχι όχι μόνο δεν έχουν ανοίξει οι ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά δεν έχουμε και εικόνα για το πότε και πώς θα γίνει η επανεκκίνηση της λειτουργίας της βαριάς βιομηχανίας, που είναι ο τουρισμός, για την ελληνική οικονομία».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα