Ελλάδα

Κοροναϊός: Aπομάκρυνση του διοικητή του Α.Τ Πόρου μετά από καταγγελίες

Tι αναφέρουν οι πληροφορίες.

Parallaxi
κοροναϊός-aπομάκρυνση-του-διοικητή-το-638228
Parallaxi
εικόνα twitter- Πόρος
Εικόνα Twitter

Την απομάκρυνση του διοικητή του αστυνομικού τμήματος Πόρου αποφάσισε το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, έπειτα από καταγγελίες παραγόντων του νησιού, για μειωμένους ελέγχους, αναφορικά με την αποτροπή της διασποράς του ιού.

Υπενθυμίζεται ότι, τα κρούσματα του ιού στο νησί του Αργοσαρωνικού ξεπέρασαν τα 30 με αποτέλεσμα να επιβληθεί lockdown.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διοικητής του τμήματος, θα μετακινηθεί σε άλλη υπηρεσία της διεύθυνσης Πειραιά και θα αντικατασταθεί από άλλο πρόσωπο.

Όπως είχε αναφέρει ο δήμαρχος Πόρου, Γιάννης Δημητριάδης στον ΣΚΑΪ, τα μέτρα αναγκάστηκε να τα προτείνει η δημοτική αρχή, εφόσον δεν έκανε τη δουλειά της η αστυνομία, τονίζοντας ότι είχε μεταδοθεί μία γενικότερη στάση «μη παρέμβασης» στα στελέχη που υπηρετούν στο νησί.

Σημειώνεται ότι, μαγαζιά που θα λειτουργούν μέχρι τις 11 το βράδυ, αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης όπως live πάρτι, εμποροπανηγύρεις, λιτανείες, λαϊκές αγορές, συναθροίσεις και υποχρεωτική χρήση μάσκας τόσο σε εξωτερικούς όσο και εσωτερικούς χώρους στο νησί είναι μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί στον Πόρο, και θα ισχύσουν για δέκα ημέρες, έως τις 17-8-2020.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα