Top

Κοροναϊός: Η Χαλκιδική στις επιβαρυμένες περιοχές – Ενημέρωση ζητά η Κ. Μάλαμα

Σύμφωνα με την Κ. Μάλαμα η Χαλκιδική έχει 2,27​ κρούσματα εβδομαδιαίο μέσο όρο

Parallaxi
κοροναϊός-η-χαλκιδική-στις-επιβαρυμέ-676167
Parallaxi

μαλαμα

Mία εκ των επτά περιοχών που βρίσκονται στο «κόκκινο» όσον αφορά το ιικό φορτίο είναι και η Χαλκιδική, όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Αν και η Κεντρική Μακεδονία εμφανίζει τάσεις αποκλιμάκωσης, στη Χαλκiδική υπάρχει ζήτημα, όπως και στη Δυτική Αττική, στη Βοιωτία, στη Λέσβο, στην Κάλυμνο, στη Ροδόπη και στην Αργολίδα.

Οι ανακοινώσεις για την Χαλκιδική προκάλεσαν την αντίδρασης της Κυριακής Μάλαμα η οποία σε ανακοίνωση της αναρωτιέται “γιατί ο κ. Κικίλιας εντάσσει την Χαλκιδική στις “κόκκινες περιοχές”, με 2,27​ κρούσματα εβδομαδιαίο μέσο όρο; 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Κ. Μάλαμα : Γιατί ο κ. Κικίλιας εντάσσει την Χαλκιδική στις “κόκκινες περιοχές”, με 2,27​ κρούσματα εβδομαδιαίο μέσο όρο; 

Στην σημερινή ενημέρωση ​για τον κορονοϊό ο κ. Κικίλιας δήλωσε ότι υπάρχει υψηλό ιικό φορτίο στη Χαλκιδική. Την ίδια ώρα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωνε 3 κρούσματα στη Χαλκιδική κι εβδομαδιαίο μέσο όρο 2,27 κρούσματα. Και το ερώτημα είναι ξέρει κάτι ο κ. Κικίλιας που δεν γνωρίζει ο ΕΟΔΥ ή απλώς εμφανίστηκε αδιάβαστος για την εξέλιξη των κρουσμάτων; Απαιτούμε τα ακριβή επιδημιολογικά δεδομένα τώρα.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα