Koροναϊός: «Εγκλωβισμένοι» στο κρουαζιερόπλοιο- Η μαρτυρία Ελληνοαμερικανίδας

Συγκλονίζει η μαρτυρία Ελληνοαμερικανίδας που βρίσκεται στο Diamomd Princess.

Parallaxi
koροναϊός-εγκλωβισμένοι-στο-κρουαζι-553280
Parallaxi

Συγκλονίζει η μαρτυρία Ελληνοαμερικανίδας που έχει εγκλωβιστεί με τον σύζυγό της στο κρουαζιερόπλοιο, Diamond Princess, λόγω του κοροναϊού.  

Υπενθυμίζεται ότι, 3.500 επιβάτες και το πλήρωμα που έχει αγκυροβολήσει στο λιμάνι της Γιοκοχάκα, παραμένουν φυλακισμένοι λόγω κρουσμάτων κοροναϊού. 

«Οι υγειονομικές αρχές της Ιαπωνίας ανέβηκαν στο πλοίο και άρχισαν να μας περνούν από κόσκινο έναν έναν. Δεν αφήνεις το δωμάτιό σου. Αυτό είναι ο κόσμος σου για τις επόμενες δύο εβδομάδες, μας είπαν. Οπότε μετράω αντίστροφα… Και αυτό λέω κάθε μέρα στον εαυτό μου και ανυπομονώ. Λέω ότι άλλη μια μέρα πέρασε και θα μπορέσω να φύγω από αυτό το πλοίο», είπε σε τηλεοπτικό σταθμό η Ελληνοαμερικανίδα δικηγόρος που παραμένει εγκλωβισμένη στο κρουαζιερόπλοιο.

«Υπάρχει αδιαμφισβήτητα η αίσθηση του περιορισμού. Δεν έχουμε επαφή με τους άλλους επιβάτες και το πλήρωμα που φέρνει στην καμπίνα μας το φαγητό και τα άλλα αντικείμενα φορά εξοπλισμό ασφαλείας» ανέφερε με τη σειρά του ο σύζυγος της Ελληνοαμερικανίδας, Μάθιου Σμιθ. «Υπάρχουν άτομα που καταλαβαίνουμε ότι θέλουν να φύγουν. Έχουν πολύ μικρότερες καμπίνες από τη δικιά μας. Η δική μας έχει πρόσβαση σε μπαλκόνι οπότε μπορούμε να αναπνεύσουμε καθαρό αέρα», πρόσθεσε.

Αξιοσημείωτο είναι ότι, περισσότερα από 200 άτομα στο κρουζιερόπλοιο έχουν μολυνθεί από τον κοροναϊό και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ η καραντίνα αναμένεται να λήξει στις 19 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε σχετικά: Κοροναϊός: Αδύνατο να προβλεφθεί πού θα εξαπλωθεί ο ιός

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα