Ελλάδα

Κοροναϊός: Οπερατέρ βρέθηκε θετικός και λίγο μετά εξέπνευσε

Η συγκλονιστική ανάρτησή του.

Parallaxi
κοροναϊός-οπερατέρ-βρέθηκε-θετικός-κ-729305
Parallaxi
bed
Εικόνα αρχείου

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου Κρήτης μετά τον θάνατο του οπερατέρ Γιώργου Λιακάκη εξαιτίας του κοροναϊού.

Ο 42χρονος είχε εργαστεί σε διάφορα τοπικά μέσα.

Μάλιστα, διατηρούσε επιχείρηση για επαγγελματικές φωτογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις στο Κοκκίνη Χάνι.

Όπως μετέδωσε το cretapost.gr, στις 22 Φεβρουαρίου ο άτυχος άνδρας εμφάνισε συμπτώματα και μετέβη ΤΕΠ του Βενιζελείου.

Αφού διαγνώστηκε θετικός έγραψε σε ανάρτησή του: «Aν το προλάβει κάποιος νωρίς είναι μία γρίπη βαρβάτη, αν πάλι όχι τότε κλάψτε μανούλες και βουνά το παλικάρι».

Παρακάτω ολόκληρη η ανάρτηση του 42χρονου οπερατέρ:

«Ήρθε λοιπόν και η σειρά μου. covid19 (+) στο rapid test και βουρ Βενιζέλειο χθες όλη μέρα. Έχω ενημερώσει τους πάντες που ήρθα κοντά και άθελα μου ίσως να έχουν κολλήσει. Αν το προλάβει κάποιος νωρίς είναι μια γρίπη βαρβάτη, αν πάλι όχι τότε κλάψτε μανούλες και βουνά το παλικάρι…. Να προσέχετε, ο covid είναι και φέρεται ύπουλα και γι’ αυτό έχει γίνει ό,τι έχει γίνει ένα χρόνο τώρα. Τεράστιο ευχαριστώ στο ΤΕΠ COVID19 του Βενιζέλειου νοσοκομείου για την άψογη αντιμετώπιση της περίπτωσης μου. Μάσκα παντού, αντισηπτικό με το λίτρο και όλα θα πάνε καλά. Να προσέχετε!».

Ο 42χρονος μετά το τεστ έφυγε από το νοσοκομείο, καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν ενέπνεε ανησυχία.

Ωστόσο, χθες επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να εισαχθεί στη μονάδα covid του Βενιζελείου, από όπου μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ και λίγες ώρες αργότερα, κατέληξε.

Όπως ανέφερε στο cretapost ο διοικητής του νοσοκομείου, Κ. Τερζάκης: «Ο 42χρονος εισήχθη χθες στο νοσοκομείο με την κατάστασή του να είναι επιδεινωμένη εξαιτίας σοβαρών υποκείμενων νοσημάτων. Αρχικά εισήχθη στην κλινική covid, ωστόσο άμεσα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ. Λίγες ώρες μετά δυστυχώς κατέληξε»

Με πληροφορίες από cretapost.gr

Κοροναϊός: Το σχέδιο για άρση του lockdown έως τον Απρίλιο

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα