Top

Κορονοϊός: Αυτοκτόνησε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο

Ο άνδρας φέρεται να αυτοκτόνησε με καραμπίνα και να άφησε επιστολή με την οποία εξηγεί τους λόγους που διέπραξε την αυτοκτονία.

Parallaxi
κορονοϊός-αυτοκτόνησε-ο-ιδιοκτήτης-τ-366049
Parallaxi

Τέλος στη ζωή του έδωσε ο ιδιοκτήτης οίκου ευγηρίας στον Αγιο Στέφανο, όπου τις προηγούμενες ημέρες εντοπίστηκαν τρία κρούσματα.

Συγκεκριμένα, στο γηροκομείο είχαν εντοπιστεί θετικοί στον κορoνοϊό δύο εργαζόμενοι και μία ηλικιωμένη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 41χρονος άνδρας είχε πρόσφατα κληρονομήσει την επιχείρηση από τον πατέρα του και αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Ο άνδρας φέρεται να αυτοκτόνησε με καραμπίνα και να άφησε επιστολή με την οποία εξηγεί τους λόγους που διέπραξε το απονενοημένο.

Υπενθυμίζεται ότι στον οίκο ευγηρίας στον Άγιο Στέφανο είχαν εντοπιστεί τρία κρούσματα μετά από rapid test τα οποία διενήργησε ο ΕΟΔΥ, που εκλήθη μετά από πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη. Στα τεστ υποβλήθηκαν τόσο το προσωπικό, όσο και οι φιλοξενούμενοι στη μονάδα.

Αρχικά την περασμένη Πέμπτη εντοπίστηκε θετική μια εργαζόμενη που ήταν ασυμπτωματική. Τεστ επαναλήφθηκαν τη Δευτέρα και σε αυτά διαπιστώθηκε ότι θετικοί στον κορονοϊό ήταν ακόμη μια εργαζόμενη, καθώς και μια 87χρονη που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αναφοράς.

Πηγή: CNN
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα