Top

Κορονοπάρτι με 1.000 άτομα στα Χανιά- Ζημιές και σκουπίδια στην πλατεία

Τι καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Parallaxi
κορονοπάρτι-με-1-000-άτομα-στα-χανιά-ζημιέ-757650
Parallaxi

Κορονοπάρτι με 1.000 άτομα στην πλατεία Σπλάντζιας στα Χανιά καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής. Όπως αναφέρουν το βράδυ του Σαββάτου, η πλατεία λίγο μετά τις 11 γέμισε από κόσμο, ενώ η μουσική ήταν τόσο δυνατά που δεν μπορούσαν να κοιμηθούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Μπορεί να ήταν και 1.000 άτομα. Κυκλοφορούν παντού στα στενά, κάνουν χρήση ναρκωτικών, πίνουν, κάνουν σεξ όπου βρουν, κάνουν την ανάγκη τους στις αυλές και τις πόρτες μας, δεν κοιμάται άνθρωπος», ανέφερε μια κάτοικος στο flashnews.gr.

Οι κάτοικοι βρίσκονται κάθε βράδυ σε απελπισία, καθώς όπως λένε, δεν μπορούν να κοιμηθούν από τη δυνατή μουσική και τις φωνές εκατοντάδων νεαρών ατόμων, που διασκεδάζουν μέχρι το πρωί.

Αγανακτισμένοι εμφανίζονται επίσης και οι επιχειρηματίες της περιοχής, με πολλούς καταστηματάρχες να ξενυχτούν- όπως καταγγέλλουν- μέσα στα μαγαζιά τους για να τα προστατέψουν, ενώ καθαρίζουν οι ίδιοι κάθε πρωί, γιατί το συνεργείο του δήμου δεν επαρκεί.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κλήσεις έχουν γίνει και προς την αστυνομία αλλά, όπως κάτοικοι και καταστηματάρχες καταγγέλλουν, δεν έχει εμφανιστεί κάποιο περιπολικό στην περιοχή.

Διαβάστε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα