Ελλάδα

Κως-Δολοφονία 27χρονης: Τι λένε οι γονείς της Αναστάζια για τον σύντροφό της

Οι γονείς και ο αδερφός της στέκονται στο πλευρό του συντρόφου της.

Parallaxi
κως-δολοφονία-27χρονης-τι-λένε-οι-γονεί-951776
Parallaxi

Τον σύντροφο της 27χρονης Αναστάζια που έχασε τη ζωή της στην Κω υπερασπίζονται ο αδερφός και η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας.

Οι συγγενείς της κοπέλας υποστήριξαν ότι δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα, ότι από την πρώτη στιγμή, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας σήμανε συναγερμό και ξεκίνησε μόνος του τις έρευνες καθώς και ότι αν αντιλαμβανόταν ότι βρισκόταν σε κίνδυνο θα έτρεχε να την προστατεύσει.

Οι αμφιβολίες για το πρόσωπο του 28χρονου Πολωνού δημιουργήθηκαν προφανώς από το γεγονός ότι ο σύντροφος της Αναστάζια κλήθηκε πολλές φορές για κατάθεση προκειμένου να διαλευκάνει κάποια πράγματα όπως το πώς ήταν η σχέση τους το τελευταίο διάστημα, καθώς υπήρχαν φήμες ότι δεν τα πήγαιναν καλά, το κατά πόσο γνώριζαν τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές, αλλά και να απαντήσει σχετικά με ένα μήνυμα που είχε λάβει από την Αναστάζια μετά τις 20:30 το μοιραίο βράδυ όπου φέρεται να του έλεγε ότι αισθάνεται ότι κινδυνεύει και εκείνος φέρεται να αδιαφόρησε.

Μητέρα της Αναστάζια: Δεν έχει σχέση με το έγκλημα

Η μητέρα της Αναστάζια αναφέρει ευθέως ότι ο σύντροφος της κόρης της δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατό της και ότι έκανε τα πάντα για να την βρει.

«Είμαι η μητέρα της Αναστάζια και μπορώ να αποδείξω σε όλους ότι το αγόρι της δεν έχει καμία σχέση με το θάνατο της κόρης μου, μού τηλεφώνησε αμέσως μετά την εξαφάνισή της και το ανέφερε στην αστυνομία, συμπεριλαμβανομένων των screengrabs της τοποθεσίας. Όλα είναι στο τηλέφωνό μου, την έψαχνε ο ίδιος τη νύχτα αλλά η αστυνομία το υποβάθμισε και είπε να το αναφέρει το πρωί. Αν είχαν ενεργήσει άμεσα η κόρη μου θα ήταν ζωντανή, αρχικά το κινητό της ήταν ανοικτό, το πρωί όμως δεν ήταν διαθέσιμο. Τότε ανέφερε το θέμα στην πρεσβεία και την έψαχνε και ο ίδιος, δεν θα περιγράψω περαιτέρω την κατάσταση, από την αρχή και μέχρι το τέλος ενήργησε ως μάρτυρας», έγραψε η μητέρα της Αναστασίας στην ομάδα «Πολωνοί στην Αθήνα».

Πατέρας Αναστάζια: Αθώος ο Μικάλ

Βέβαιοι ότι ο σύντροφος της Αναστάζια αποκλείεται να έχει παίξει οποιονδήποτε ρόλο στη δολοφονία της είναι επίσης ο αδελφός και ο πατέρας της Αναστάζια.

Ο πατέρας της κοπέλας μιλώντας στο Mega είπε: «Ο σύντροφος της Αναστάζια είμαι σίγουρος πως είναι αθώος. Αποκλείεται να έχει κάποια σχέση ο σύντροφός της, επειδή εργαζόταν. Είχαν δέκα χρόνια σχέση. Αποκλείεται. Δεν θα μπορούσε να συμμετέχει σε αυτό. Δεν είναι λογικό. Τις ώρες που έγινε αυτό, εκείνος εργαζόταν».

Αδελφός Αναστάζια: Θα πάλευε με όσους χρειαζόταν για να τη σώσει

Ο αδελφός της δήλωσε ότι 100% σίγουρος για τη μη εμπλοκή του συντρόφου της στην δολοφονία της. Ο ίδιος είπε ότι «κόβω το χέρι μου, είμαι σίγουρος 100%. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση (να εμπλέκεται ο σύντροφός της στη δολοφονία). Αν αντιλαμβανόταν κάτι τέτοιο ο Μιχάλ, και πέντε άτομα να ήταν, θα πάλευε με τα ίδια του τα χέρια και τους πέντε».

Σύντροφος Αναστάζια: Η καρδιά μου αιμορραγεί

Ο ίδιος ο σύντροφος της Αναστάζια μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1 δήλωσε:

«Εγώ και η Αναστάζια σχεδιάζαμε να παντρευτούμε και να κάνουμε παιδιά. Ήμασταν μαζί για 10 ολόκληρα χρόνια και είχαμε μια πολύ καλή ζωή μαζί. Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος που υπήρξε ποτέ στη ζωή μου. Τώρα απλά η καρδιά μου αιμορραγεί και η ζωή μου πήγε στην Κόλαση».

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα