Ελλάδα

Κως: Νέες φρικιαστικές αποκαλύψεις για την 27χρονη που βρέθηκε νεκρή

Τα στοιχεία «δείχνουν» δολοφονία

Parallaxi
κως-νέες-φρικιαστικές-αποκαλύψεις-γι-1021670
Parallaxi

Γυμνή τυλιγμένη με ένα σεντόνι, και όχι σακούλα όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί, βρέθηκε η 27χρονη Αναστάζια Ρουμπίνσκα στις Αλυκές της Κω, σε υδροβιότοπο.

Τη σορό εντόπισε μια εθελόντρια της Πολτικής Προστασίας που λάμβανε μέρος στις έρευνες μετά την εξαφάνιση της κοπέλας και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Συγκεκριμένα, η σορός της άτυχης Αναστάζια εντοπίστηκε λίγο πριν τις 19:00, κοντά στο Τιγκάκι, ένα χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που έχει συλληφθεί από την αστυνομία. Η σορός βρισκόταν σε ελώδη περιοχή, κάτω από κλαδιά.

Οι αρχές αναμένεται να πάρουν δακτυλικά αποτυπώματα και DNA από τη σορό αλλά και το σεντόνι ώστε να τα ταυτοποιήσουν με εκείνα του Μπαγκλαντεσιανού.

Για την τραγική είδηση ενημερώθηκαν η μητέρα της 27χρονης αλλά και ο σύντροφός της, που την αναζητούσε από την πρώτη στιγμή.

Τι υποστηρίζει ο Μπαγκλαντεσιανός

Ο 32χρονος υποστηρίζει ότι πήγε στο σπίτι του μαζί με την 27χρονη και συνευρέθηκαν ερωτικά ενώ στη συνέχεια η ίδια έφυγε. Ωστόσο, ο συγκάτοικός του αναφέρει ότι δεν πήγαν ποτέ στο σπίτι.

Η Αστυνομία, ωστόσο, διαθέτει υλικό από κάμερα που τους δείχνει να μπαίνουν στο σπίτι, από όπου ομως, η 27χρονη δεν βγήκε ποτέ, έτσι, παραμένει μυστήριο τι απέγινε.

Έτσι, στο κάδρο των υπόπτων έχουν μπει και οι δύο Μπαγκλαντεσιανοί ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο η κοπέλα να δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι και στη συνέχεια να μεταφέρθηκε από τους 2 στο σημείο όπου και βρέθηκε.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα