Ελλάδα

Κως: «Σε κανέναν δεν αξίζει να πεθαίνει σε καρότσα» – Τι είπε η νύφη της 63χρονης

«Δεν είχαμε άλλη λύση» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Parallaxi
κως-σε-κανέναν-δεν-αξίζει-να-πεθαίνει-932522
Parallaxi

Για το χρονικό της τραγωδίας, που σημειώθηκε στην Κω την Κυριακή (4/6), μίλησε η νύφη της 63χρονης γυναίκας, η οποία άφησε την τελευταία της «πνοή» σε καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου την ώρα που πήγαινε στο νοσοκομείο, καθώς δεν υπήρχαν διαθέσιμα ασθενοφόρα.

«Το απόγευμα της Κυριακής ήρθε στο σπίτι. Ήταν υγιής. Βγήκε έξω να μιλήσει στους ανθρώπους και, όπως μιλούσε, έκανε ένα «ωχ», έπεσε κάτω. Από την πτώση χτύπησε το κεφάλι της, άνοιξε το κεφάλι της. Εκείνη την ώρα ήταν γιατροί μαζί μας, προσπάθησαν να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και τους ευχαριστώ», ανέφερε η νύφη της άτυχης γυναίκας μιλώντας στον Alpha.

Η ίδια συμπλήρωσε στη συνέχεια το εξής: «Καλέσαμε ασθενοφόρο, δεν υπήρχε ασθενοφόρο. Καλέσαμε ιδιωτικά, δεν υπήρχαν ιδιωτικά. Η επόμενη σκέψη μου ήταν να πάρω έναν γνωστό μου αστυνομικό να του πω να μου στείλει περιπολικό να μου ανοίξουν τον δρόμο να περάσουμε.

Δεν είχαμε άλλη λύση. Η λύση ήταν μόνο να φορτωθεί στο αυτοκίνητο. Έτσι την βάλαμε σε μια καρότσα, τυλιγμένη με κουβέρτες για να μην είναι το σώμα της πάνω στο πλαστικό της καρότσας. Πιστεύω ότι σε κανέναν άνθρωπο, σε κανένα δεν αξίζει να φεύγει πάνω σε ένα αυτοκίνητο».

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό έγινε γνωστό από γιατρό του νησιού, ο οποίος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέδειξε το τραγικό συμβάν, καθώς ο ίδιος προσπάθησε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στη γυναίκα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα