Ελλάδα

Κούγιας: Χτυπούν τον Λιγνάδη για να πλήξουν Μενδώνη και κυβέρνηση

Για επιχειρηματικά συμφέροντα έκανε λόγο ο δικηγόρος - Απειλητικά μηνύματα δέχεται η οικογένεια του

Parallaxi
κούγιας-χτυπούν-τον-λιγνάδη-για-να-πλή-463348
Parallaxi

Για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη λίγες ώρες μετά την ανάληψη της υπεράσπισης του, μίλησε ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια οι δυο τους μίλησαν επί πολλές ώρες κατά τη διάρκεια των οποίων ο κ. Λιγνάδης έδωσε στοιχεία για τους καταγγέλλοντες, αλλά και για τη μάρτυρα-κλειδί, την οποία χαρακτήρισε αναξιόπιστη.

Ακόμα δεν έχει τη δικογραφία στα χέρια του και γι’ αυτό ζήτησε αναβολή της απολογίας μέχρι την Πέμπτη.

Όπως υποστήριξε, όλοι θα καταλάβουν ότι ο κορυφαίος σκηνοθέτης και ηθοποιός είναι θύμα τεράστιων επιχειρηματικών συμφερόντων, τα οποία έχουν σχέση με το αεροδρόμιο του Ελληνικού.

«Ο στόχος είναι η κυρία Μενδώνη και η κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα ο Λιγνάδης, επειδή ήταν επιλογή της Μενδώνη, εξήγησε.

Όπως υπογράμμισε, η υπουργός Πολιτισμού προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό της κατήργησε το τεκμήριο αθωότητας.

Πάντως, τόνισε, «αν είναι αλήθεια αυτά που είπε ο πελάτης μου, είναι τιμή μου να τον εκπροσωπήσω».

Συνέχισε λέγοντας πως ο κ. Λιγνάδης χρησιμοποιείται για να καταστραφεί η Μενδώνη, η οποία πήρε σημαντικές αποφάσεις για να ξεμπλοκάρει την υπόθεση του Ελληνικού και έθιξε τεράστια οικονομικά συμφέροντα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Είπε ότι θα γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ενώ φάνηκε ιδιαίτερα καχύποπτος ως προς το ένταλμα σύλληψης.

Για τους αυτόπτες μάρτυρες, υποστήριξε ότι πρόκειται για λαϊκό δικαστήριο και πως το γεγονός ότι τον έβλεπαν σε μέρη που συχνάζουν παιδιά, δεν μπορεί να αποτελέσει αιτία καταδίκης. «Το τι λέει κάποιος, δε σημαίνει ότι είναι ποινικό αδίκημα», είπε σχετικά.

Τέλος για την ανακρίτρια, ευχήθηκε να μπορέσει να αντέξει το βάρος. «Δεν μπορείς να καταστρέψεις έναν άνθρωπο μόνο για πολιτικά παιχνίδια και εντυπώσεις», κατέληξε.

Απειλητικά μηνύματα δέχεται η οικογένεια του Αλέξη Κούγια

Απειλητικά μηνύματα δέχεται η οικογένεια του Αλέξη Κούγια, μετά την απόφαση του γνωστού δικηγόρου να αναλάβει την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Οπως αποκάλυψε ο γιος του Αλέξη Κούγια, Χρήστος, στα social media, ο ίδιος και η αδελφή του δέχονται απειλητικά μηνύματα από αγνώστους, επειδή ο πατέρας τους αποφάσισε να αναλάβει την υπεράσπιση του γνωστού ηθοποιού – σκηνοθέτη.

«Από την ώρα που βγήκε η συνέντευξη του πατέρα μου στο MEGA, δεχόμαστε κριτικές, απειλητικά μηνύματα κ.ο.κ εγώ και η αδελφή μου από τον κάθε «κανένα»», αναφέρει μεταξύ άλλων ο γιος του Αλέξη Κούγια και υπερασπίζεται την απόφαση του πατέρα του, λέγοντας: «Κάθε άνθρωπος, ας είναι και κατά συρροή δολοφόνος, έχει δικαίωμα υπεράσπισης. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υπήρχαν δικαστήρια ούτε δικηγόροι και θα επικρατούσε ένας πανικός. Όποιος παίρνει τον πατέρα μου δεν είναι ένοχος, απλώς επιλέγει τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ για να τον υπερασπιστεί. Δεν ορίζει ο δικηγόρος ποιος θα δικαιωθεί ή καταδικαστεί, άλλα το δικαστήριο. Άμα η κοινή λογική δεν σας καλύπτει, σας προκάλω να συνεχίσετε τα ποσταρίσματα και τις απειλές όμως πρέπει να σας ενημερώσω ότι εμένα και την Μάιρα δεν μας αγγίζει τίποτα, και δεν μπορεί κανείς να μας χρησιμοποιήσει για να βλάψει τους γονείς μας», αναφέρει μεταξύ άλλων.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr / in.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα