Ελλάδα

Κουτσούμπας: «Παπαρατσένκο μη γίνετε» – Επικό βίντεο για τα 10 χρόνια του Lubentv

Και το γνωστό "Αυτοί είστε" σε νέα εκδοχή!

Parallaxi
κουτσούμπας-παπαρατσένκο-μη-γίνετε-952262
Parallaxi

Στη γνωστή σατιρική ιστοσελίδα Lubentv βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Κουτσούμπας και ευχήθηκε για την επέτειο των 10 χρόνων της.

Μάλιστα στο βίντεο που δημοσίευσε το Lubentv στο TikTok, με πρωταγωνιστή τον ίδιο, ο γραμματέας του ΚΚΕ δίνει τις ευχές του χρησιμοποιώντας μερικές από τις ατάκες για τις οποίες στο παρελθόν ο Δημήτρης Κουτσούμπας έγινε πρωταγωνιστής σε πολλά χιουμοριστικά βίντεο της ιστοσελίδας.

Αρχικά ο Δημήτρης Κουτσούμπας αναρωτιέται… «πότε άνοιξε αυτό το κανάλι;». Στη συνέχεια ο Δημήτρης Κουτσούμπας αφού εύχεται τα χρόνια πολλά προσθέτει με νόημα «Παπαρατσένκο μη γίνετε» θέλοντας να πει μην κάνετε αντικομμουνισμό.

Από το βίντεο αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει μία από τις πλέον επικές ατάκες του γραμματέα του ΚΚΕ, το «αλλά… αυτοί είστε» που μαζί με το «τα λιγουρεύεστε» του Άδωνι Γεωργιάδη αποτελούν τίτλους τέλους όλων σχεδόν των χιουμοριστικών βίντεο, πολλά από τα οποία έχουν γίνει viral, που αναρτά η ιστοσελίδα Luben.

Ειδικότερα ο Δημήτρης Κουτσούμπας καταλήγοντας λέει: «Δεν περίμενα να με καλέσετε στα 10 χρόνια για να σας ευχηθώ, αλλά… (στο σημείο αυτό ακούγονται φωνές: «Όχι, όχι κύριε γενικέ, μην το πείτε, αυτό θέλουν») ωστόσο ο Κουτσούμπας συνεχίζει ακάθεκτος: «Αυτοί είστε!».

Ουσιαστικά τα τελευταία χρόνια ο Δημήτρης Κουτσούμπας έχει αναδειχθεί σε …σταρ της σατιρικής – χιουμοριστικής ιστοσελίδας Luben και αυτός ήταν και ο λόγος που δέχτηκε πρόσκληση για να ανταλλάξουν δια ζώσης ευχές για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ακολουθούν μερικά από τα βίντεο που ανέδειξαν σε …σταρ του Luben το γραμματέα του ΚΚΕ.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα