Ελλάδα

Κρανίδι: Όλες οι εξελίξεις

Τα πρώτα κρούσματα που εντοπίστηκαν στην περιοχή και πλέον έχουν ιαθεί πλήρως ήταν στις 6 και 7 Μαρτίου

Parallaxi
κρανίδι-όλες-οι-εξελίξεις-584571
Parallaxi

Σε τεστ υποβλήθηκαν το βράδυ της Τρίτης εργαζόμενοι σε τράπεζες, καταστήματα και αστυνομικοί στην περιοχή. Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκαν τεστ σε 125 πολίτες. Πρόκειται για εργαζομένους σε τοπικές επιχειρήσεις και τράπεζες, αστυνομικούς και άλλους κατοίκους της περιοχής, τους οποίους είτε είχαν επισκεφθεί οι αλλοδαποί που διαμένουν στη δομή, είτε είχαν έρθει σε επαφή μαζί τους.

Μιλώντας στο Mega ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργοπουλος είπε ότι επικρατεί ανησυχία ανάμεσα στους πολίτες του δήμου Ερμιονίδας τόσο για τα ήδη υπάρχοντα θετικά δείγματα, αλλά και κυρίως για τα 170 άτομα από τα οποία λήφθηκαν χθες δείγματα και τα αποτελέσματά τους αναμένονται σήμερα το βράδυ. Πρόκειται για άτομα που είχαν έρθει σε επαφή με τους μετανάστες. Αυτό θα κρίνει την πορεία και εξέλιξη της υπόθεσης».

Τα πρώτα κρούσματα που εντοπίστηκαν στην περιοχή και πλέον έχουν ιαθεί πλήρως ήταν στις 6 και 7 Μαρτίου, ενώ το επόμενο που είχε σχέση με τη δομή ήταν μια υπάλληλος του ξενοδοχείου. «Θα φροντίσουμε να τηρηθούν τα μέτρα που πρέπει», τόνισε ο δήμαρχος.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα