Αθλητισμός

Κρίσιμες ώρες για τον Πελέ

Στο πλευρό του οι κόρες του.

Parallaxi
κρίσιμες-ώρες-για-τον-πελέ-427173
Parallaxi

Κρίσιμες ώρες για τον Πελέ, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Άλμπερτ Αϊνστάιν στο Σάο Πάολο σε σοβαρή κατάσταση.

Οι γιατροί αναφέρουν ότι ο καρκίνος του έχει προχωρήσει, καθώς και ότι χρειάζεται φροντίδα σε σχέση με νεφρική και καρδιακή δυσλειτουργία.

Στο πλευρό του οι κόρες του

Οι κόρες του Βραζιλιάνου θρύλου βρίσκονται στο πλάι του.

Μάλιστα, χθες, η Κέλι Νασιμέντο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια οικογενειακή φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται ο Πελέ στέλνοντας μήνυμα ενότητας.

Η φωτογραφία:

Η ίδια την Παρασκευή δημοσίευσε επίσης στο Instagram φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να αγκαλιάζει τον πατέρα της στο κρεβάτι του νοσοκομείου με το μήνυμα:

«Είμαστε ακόμα εδώ, αγωνιζόμενοι και με πίστη. Άλλη μια νύχτα μαζί».

Η αδελφή της, Φλάβια Αράντες ντο Νασιμέντο, κοινοποίησε επίσης τη φωτογραφία, η οποία την έδειχνε να κοιμάται σε έναν καναπέ.

Ο Εντίνιο, σύμφωνα με τον «Guardian», δημοσίευσε μία φωτογραφία που τον δείχνει να κρατάει το χέρι του πατέρα του. «Μπαμπά… η δύναμή μου είναι η δική σου», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της εικόνας.

Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την «O Globo», στο τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν», όπου ο Πελέ βρίσκεται από τις 29 Νοεμβρίου, αναφέρεται ότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και χρειάζεται φροντίδα που σχετίζεται με δυσλειτουργία των νεφρών και της καρδιάς.

«Ο Έντσον Αράντες ντο Νασιμέντο νοσηλεύεται από τις 29 Νοεμβρίου για επανεκτίμηση της χημειοθεραπείας αναφορικά με όγκο του παχέος εντέρου και θεραπεία μιας λοίμωξης του αναπνευστικού. Παρουσιάζει εξέλιξη της ογκολογικής νόσου και χρειάζεται μεγαλύτερη φροντίδα σε σχέση με νεφρική και καρδιακή δυσλειτουργία», ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν, το οποίο υπογράφεται από τους γιατρούς Φάμπιο Νάσρι, Ρενέ Γκανσλ και Μιγκέλ Σεντορόγκλο Νέτο.

Πηγή: ieidiseis

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα