Κρήτη: Κατολισθήσεις και προβλήματα εξαιτίας της κακοκαιρίας

Από το πρωί αρκετοί δρόμοι, στις ήδη επιβαρυμένες περιοχές, έχουν μετατραπεί σε… ποτάμια ενώ κάποια σπίτια έχουν πλημμυρίσει.

Parallaxi
κρήτη-κατολισθήσεις-και-προβλήματα-ε-687476
Parallaxi
Στιγμιότυπο Βίντεο

Αρκετά είναι τα προβλήματα που έχει προκαλέσει το νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει από χθες την Κρήτη. Από το πρωί αρκετοί δρόμοι, στις ήδη επιβαρυμένες περιοχές, έχουν μετατραπεί σε… ποτάμια ενώ κάποια σπίτια, κυρίως στο δήμο Μινώα Πεδιάδος, έχουν πλημμυρίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η πυροσβεστική προχωρά σε αντλήσεις υδάτων σε σπίτια στο Σκλαβεροχώρι. Παράλληλα, η Πολιτική Προστασία του δήμου απαγορεύει την διέλευση οχημάτων εντός του Κάμπου του Οροπεδίου αλλά και από τις ιρλανδικές γέφυρες.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής βρέχει δυνατά από τις 6 το πρωί. Ο Δήμαρχος Χερσονήσου με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνική δικτύωσης αναφέρει: «Φουσκωμένα τα νερά του ποταμού των Γουρνών και των Γουβών αλλά και σημαντικά προβλήματα σε χωριά της δημοτικής ενότητας Επισκοπής. Προσοχή στις μετακινήσεις στην περιοχή μέχρι την ύφεση των φαινομένων περίπου το μεσημέρι. Καλημέρα σε όλους».

https://www.facebook.com/segkos.ioannis/posts/3647471358630006

Πηγή: cretapost.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα