Ελλάδα

Κρήτη: Νεκρή 11χρονη που αγνοούνταν

Δύο νεαροί είδαν τη σορό της κοπέλας στα βράχια που βρίσκονται στο σημείο και εικάζεται πως η μικρή έπεσε από μεγάλο ύψος.

Parallaxi
κρήτη-νεκρή-11χρονη-που-αγνοούνταν-285071
Parallaxi
Εικόνα Αρχείου

Νεκρό εντοπίστηκε ένα 11χρονο κορίτσι που αγνοούνταν στα Χανιά της Κρήτης από το βράδυ της Τρίτης.

Το 11χρονο κορίτσι εντοπίστηκε νεκρό κοντά στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων. Σύμφωνα με το flashnews, δύο νεαροί είδαν τη σορό της κοπέλας στα βράχια που βρίσκονται στο σημείο και εικάζεται πως η μικρή έπεσε από μεγάλο ύψος. Σημειώνεται πως για την 11χρονη είχε εκδοθεί νωρίτερα Amber Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η εξαφάνιση

To κοριτσάκι είχε φύγει από το σπίτι της, στην Παρηγοριά Χανιών, στις 20.00 το βράδυ προκειμένου να πάει μια βόλτα στη γύρω περιοχή. Από τότε, τα ίχνη της είχαν χαθεί. Νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για καυγά στο σπίτι πριν φύγει το κορίτσι.

Η μητέρα δήλωσε την εξαφάνιση της 11χρονης το πρωί της Τετάρτης και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της.

Άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας ήταν επί ποδός και χτένισαν όλη την περιοχή από όπου και εξαφανίσθηκε το μικρό κορίτσι, μέχρι που βρήκαν το άψυχο σώμα του στους Αγίους Αποστόλους.

Στην έρευνα επιχείρησαν δεκαπέντε διασώστες της πυροσβεστικής υπηρεσίας στα Άπτερα, ενώ στο σημείο βρίσκονται άνδρες του Λιμενικού με περιπολικά.

Μάλιστα, είχε σηκωθεί και drone της πυροσβεστικής για την ανεύρεση του μικρού κοριτσιού, όπως μετέδωσε το Mega.

Δείτε επίσης

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα