Ελλάδα

Κτηνωδία στις Σέρρες: Σκότωσαν τρία ελάφια στην Κερκίνη

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Parallaxi
κτηνωδία-στις-σέρρες-σκότωσαν-τρία-ελ-1018352
Parallaxi

Θλίψη αλλά και οργή έχει σκορπίσει η είδηση πως κάποιοι ασυνείδητοι πυροβόλησαν και σκότωσαν τρία ελάφια στην περιοχή της λίμνης Κερκίνης.

Το νεκρό ελάφι εντόπισε σε μικρή απόσταση κάτω από το Ακριτοχώρι ο φύλακας του Εθνικού Πάρκου, Αντώνης Ηλιάδης, κατά τη διάρκεια της καθημερινής περιπολίας του.

«Το ελάφι ήταν ενήλικο και πυροβολημένο με επτά σκάγια στο σώμα του. Ειδοποίησα το Δασαρχείο Σιδηροκάστρου και το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και στην αυτοψία που έκαναν φάνηκε ότι στο ίδιο σημείο υπήρχαν και δύο νεκρά, μικρότερης ηλικίας, ελάφια που αυτοί που τα πυροβόλησαν τα πήραν μαζί τους» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο φύλακας του Εθνικού Πάρκου, Αντώνης Ηλιάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών το ελάφι ήταν εκτροφής αλλά ο ιδιοκτήτης της φάρμας πριν από λίγους μήνες έφυγε από τη ζωή. Μετά το θάνατο του, κάποιοι παραβίασαν την περίφραξη της φάρμας και ελάφια βγήκαν από αυτήν και βρίσκονται στην περιοχή της Κερκίνης. Τρία από αυτά τα πυροβόλησαν ασυνείδητοι και έρευνες για τον εντοπισμό τους γίνονται από την Αστυνομία.

Πηγή: ΕΡΤ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα