Κύπρος: Επιχείρηση για την ανάσυρση της δεύτερης βαλίτσας στη λίμνη

Συνεχίζονται οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη.

Parallaxi
κύπρος-επιχείρηση-για-την-ανάσυρση-τη-437108
Parallaxi

Συνεχίζεται η μεγάλη προσπάθεια σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, προκειμένου να ανασυρθούν η δεύτερη αλλά και η τρίτη βαλίτσα στην «Κόκκινη Λίμνη» του Μιτσερού, όπου το πιο πιθανό είναι πως περιέχουν τις σορούς των θυμάτων που δολοφόνησε ο 35χρονος Ίλαρχος, γνωστός και ως «Ορέστης».

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρες της ΕΜΑΚ θα συνεχίζουν την επιχείρηση για την ανάσυρση της δεύτερης βαλίτσας ενώ θα συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό και της τρίτης μέσω ρομποτικής κάμερας.

Στο μεταξύ, οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη θα συνεχιστούν και οι έρευνες στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτου, για εντοπισμό της 6χρονης Σιέρρα, κόρης της Μαίρη Ρόουζ από τις Φιλιππίνες.

Μετά την ανάσυρση της βαλίτσας από δύτη με τη χρήση σκάφανδρου, οι έρευνες την Κυριακή περιορίστηκαν στοχευμένα.

Σήμερα, καταφθάνουν στο σημείο και οι εμπειρογνώμονες της Σκότλαντ Γιαρντ πάνω σε ζητήματα κατά συρροή δολοφόνων, που θα συνδράμουν στο ανακριτικό έργο της Αστυνομίας.

Οι ειδικοί εμπειρογνώμονες καταφθάνουν μετά από πρόσκληση του αρχηγού αστυνομίας  και αφού μελετήσουν το ανακριτικό υλικό και τη δράση του 35χρονου.

Υπενθυμίζεται πως χθες, σορός σε προχωρημένη αποσύνθεση εντοπίστηκε μέσα σε ταξιδιωτική βαλίτσα ανήκει σε ενήλικη γυναίκα. Εικάζεται ότι πρόκειται για την 31χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ Αρκιόλα ή την 36χρονη Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα.

Διαβάστε σχετικά: Εικόνες και βίντεο με βαλίτσες στην Κόκκινη Λίμνη από το 2017

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα