Kύπρος-Serial killer: Νέα στοιχεία στο φως για τη δράση του “Ορέστη”

Νέα δεδομένα δημιουργούν ερωτηματικά.

Parallaxi
kύπρος-serial-killer-νέα-στοιχεία-στο-φως-για-τη-δρ-439619
Parallaxi

Mια σειρά από ερωτηματικά δημιουργούνται σχετικά με τον αν ο serial killer της Κύπρου έχει αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τη δράση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εντοπιστεί στοιχεία και συγκεκριμένα στίγματα παρουσίας από GPS, που καταδεικνύουν ότι o 35χρονος Ορέστης επισκεπτόταν συχνά άλλο ένα μεταλλείο στην επαρχία Λευκωσίας. Πρόκειται για το μεταλλείο του Μαθιάτη, το οποίο επίσης δεν είναι ενεργό εδώ και πολλά χρόνια.

Στην εν λόγω περιοχή- όπου έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνες- βρίσκεται η Λίμνη «Κοκκινοαντώνη», η οποία έχει δημιουργηθεί από την εξόρυξη μεταλλεύματος και μοιάζει πολύ με την Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.

Ο 35χρονος όπως όλα δείχνουν επισκεπτόταν συχνά το μεταλλείο και κάποιες φορές στο πλαίσιο μαθημάτων φωτογραφίας με μέλη της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου.

Μάλιστα, υπάρχουν και άλλοι χώροι οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι και έχουν ερευνηθεί.

Ο “Ορέστης” αρνείται ότι έχει διαπράξει άλλα εγκλήματα και ότι όσα θύματα έχασαν τη ζωή τους από τα χέρια του τα ξεφορτώθηκε στα σημεία που έχει υποδείξει.

Στο μεταξύ, οι δύτες από το Ισραήλ που ερεύνησαν τη λίμνη Μεμί, δεν εντόπισαν τη σορό της 6χρονης Σιέρα. Αυτή τη στιγμή εξετάζονται εναλλακτικοί τρόποι, χωρίς να αποκλείεται και η διοχέτευση κάποιου από τον όγκο του νερού σε κοντινή κοίτη ποταμού για να πέσει η στάθμη και να βελτιωθεί η ορατότητα.

Με πληροφορίες από το politis.com.cy

Διαβάστε σχετικά: Τι απάντησε ο Serial Killer όταν ρωτήθηκε για το αν θέλει να ψηφίσει; 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα