Ελλάδα

Κυψέλη: Σύλληψη 43χρονου για σεξουαλική παρενόχληση σε 4 γυναίκες

Η μία γυναίκα τον αναγνώρισε.

Parallaxi
κυψέλη-σύλληψη-43χρονου-για-σεξουαλική-787523
Parallaxi

Ένας 43χρονος αλλοδαπός συνελήφθη, καθώς είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης που επιτέθηκε σεξουαλικά σε μία γυναίκα το μεσημέρι της 12ης Δεκεμβρίου, στην Κυψέλη. Ο ίδιος άνδρας κατηγορείται ότι επιτέθηκε και σε άλλες τρεις γυναίκες, στην ίδια περιοχή.

Η μαρτυρία της πρώτης γυναίκας, που είδε το φως της δημοσιότητας τα προηγούμενα 24ωρα, προκάλεσε σοκ και μάλιστα η ίδια αποκάλυψε ότι μετά την καταγγελία στην αστυνομία βρέθηκαν κι άλλα θύματα του δράστη.

Σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ., αναφέρεται ότι ο 43χρονος συνελήφθη το απόγευμα της 13ης Δεκεμβρίου στην Αθήνα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου και ότι πρόκειται για τον δράστη της σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος της γυναίκας, η οποία και τον αναγνώρισε.

Από την έρευνα, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ, επιβεβαιώθηκε ότι ο 43χρονος είχε επιτεθεί σε βάρος ακόμη τριών γυναικών, στην ίδια περιοχή το τελευταίο τρίμηνο.

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 13-12-2021 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, 43χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση καταγγελίας ημεδαπής για άγνωστο άνδρα ο οποίος την προσέγγισε, μεσημβρινές ώρες της 12-12-2021 στην Κυψέλη και προέβη σε προβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της και κατόπιν αναζητήσεων, εντοπίστηκε ο 43χρονος στην Κυψέλη και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, όπου αναγνωρίστηκε από την παθούσα.

Από την ενδελεχή έρευνα προέκυψε η ταυτοποίηση του κατηγορουμένου ως δράστη, τριών (3) άλλων περιπτώσεων προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος γυναικών, που σημειώθηκαν κατά το τελευταίο τρίμηνο στην ίδια περιοχή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: in.gr

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα