Λάρισα: Με οχτώ σφαίρες δολοφόνησε τη γυναίκα του – Η μία στο κεφάλι

Σοκάρει η νέα γυναικοκτονία.

Parallaxi
λάρισα-με-οχτώ-σφαίρες-δολοφόνησε-τη-γ-795409
Parallaxi
Πηγή: onlarissa.gr

Νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας όσο περνά η ώρα από τη νέα γυναικοκτονία που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο και εξελίχθηκε στη Σωτηρίτσα στη Λάρισα. Θύμα μια 43χρονη, η οποία έπεσε νεκρή από τους αλλεπάλληλους πυροβολισμούς του 54χρονου συζύγου της.

Η άτυχη γυναίκα δέχτηκε «βολές σε καίρια σημεία στο θώρακα, αλλά και μια βολή στο κεφάλι από περίστροφο» όπως επισημαίνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεοντάρη από το σημείο του εγκλήματος όπου βρίσκεται.

Σύμφωνα με το larissanet που επικαλείται καλά πληροφορημένες πηγές, μία ώρα πριν από το φονικό, περίπου στις 9.30 π.μ., ο 54χρονος βρίσκονταν στην πόλη της Λάρισας ζητώντας να συναντήσει τον δικηγόρο στον οποίο η σύζυγός του είχε αναθέσει την εκκίνηση των διαδικασιών για το διαζύγιό τους.

Ο 54χρονος δεν βρήκε τον δικηγόρο στο γραφείο του, ενώ στη συνέχεια τον κάλεσε τηλεφωνικά. Καθώς δεν υπήρχε καμία πρότερη ενημέρωση ή ραντεβού για αυτή τη συνάντηση, δεν υπήρξε άλλη επαφή – πέρα από το συγκεκριμένο τηλεφώνημα – με τον δικηγόρο.

Προφανώς, στη συνέχεια ο 54χρονος αναχώρησε από τη Λάρισα με κατεύθυνση τη Σωτηρίτσα, όπου και σκότωσε τη σύζυγό του.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα